Home | Nieuws | Overlijden van mevrouw De Nolf

Overlijden van mevrouw De Nolf

17/04/2018

Knack Volley Roeselare meldt u het overlijden van mevrouw Marie-Thérèse De Clerck, echtgenote van Dr. Jur. Willy De Nolf, op de leeftijd van 92 jaar. Mevrouw Marie-Thérèse De Clerck was de moeder van Rik De Nolf en de grootmoeder van Francis De Nolf, huidig voorzitter van Knack Volley Roeselare.

Mevrouw De Nolf was, samen met haar echtgenoot Meester Willy De Nolf, stichtster en stichter van Roularta Media Group, de Title Sponsor van Knack Volley Roeselare. Het magazine Knack werd opgestart in 1971 door haar echtgenoot Meester Willy De Nolf, haar zoon Rik De Nolf, zijzelf en een dynamisch en enthousiast team. Dertig jaar geleden, in 1978, veranderde de club haar naam van The Jets naar het huidige Knack Volley Roeselare toen haar zoon Rik De Nolf, huidig voorzitter van Roularta Media Group, startte met de steun aan de club. Huidig voorzitter, Francis De Nolf, is haar kleinzoon. Mevrouw De Nolf was haar familie bijzonder genegen, ook haar Roularta familie. Mevrouw De Nolf was lang verantwoordelijk voor de inrichting en de gebouwen van de Media Group. Vanuit het partnership tussen Roularta Media Group en Knack Volley Roeselare hielp zij mee in het jaar 2000 bij de inrichting van de Caspo gebouwen, die nu Bistro Schiervelde heet binnen Sport en Eventhal Schiervelde. Haar familiale waarden inspireerden de huidige voorzitter Francis De Nolf meermaals bij de slogan ‘One Team One Family’.

 

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 21 april om 12.30 uur in de Heilig-Hartkerk in Roeselare.

 

We betuigen aan de familie De Nolf en de Roularta familie onze deelneming.

 

Namens het bestuur, management, medewerkers en entourage van Knack Volley Roeselare.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.