Home | Nieuws | Palasport Evangelisti in Perugia

Palasport Evangelisti in Perugia

22/12/2016

Op het eerste zicht heeft de Palasport Evangelisti in Perugia, de thuishaven van Sir Sicoma Colussi Perugia, veel weg van een saaie ongezellige vliegtuighangaar op de luchtmachtbasis in Koksijde.

Volgens kapitein Hendrik Tuerlinckx is de hall, negen jaar na zijn doortocht in het seizoen 2007-2008, nog voor geen haar veranderd.
Maar éénmaal gevuld met zo'n 3000 à 3500 toeschouwers verandert de hall donderdagavond, onder de aanhoudende supportersaanmoedigingen vanuit de tifosi corner the Black Devils, in een kokende hel.

Knack Volley maakte woensdag, op dag -1, voor de eerste maal kennis met de enorme hall met een avondtraining van 19u tot 20.30u. Die dag was voor de spelers reeds goed gevuld geweest met een physical training in de voormiddag en twee videosessies gespreid over de dag.

Het werd een pittige training waar alle spelers aan deelnamen. 'Italiaan' Hendrik Tuerlinckx vond heel vlug zijn draai in zijn vroegere sporthal, een paar fluogele Asics volleyshoes made in Japan stonden opnieuw in het middelpunt van de belanstelling en de meegereisde medische cel met doc Wouter en kiné Stef ontpopten zich heel snel als volleerde ballenrapers.

Donderdag om 20.30u breekt wellicht de hel los in de Palasport Evangelisti wanneer om klokslag 20:30 beide ploegen hun duivels ontbinden.

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.