Home | Nieuws | PATRICK is de nieuwe Knack Volley kledijpartner

PATRICK is de nieuwe Knack Volley kledijpartner

10/08/2016

Knack Volley Roeselare vernieuwt zijn uitrusting en bouwt verder aan zijn strategie van jong Belgisch talent. Naast een partnership met Asics voor de volleybal-schoenen, gaat Knack Volley nu voor zijn kledij in zee met de Vlaamse kledijsponsor Patrick. Vorige week werd in Oudenaarde het contract officieel ondertekend. PATRICK maakt deel uit van de Cortina Group en is gevestigd in Oudenaarde.

ONE TEAM ONE FAMILY

Knack Volley wil met deze partnership alle spelers verwennen van de A-ploeg tot en met de aller kleinsten. Kapitein Hendrik Tuerlinckx werd eveneens betrokken voor het uittesten op vlak van kwaliteit en beweeglijkheid. Voor PATRICK is dit meteen ook een grote uitdaging om via een partnership met de landskampioen en bekerwinnaar hun stempel te drukken op de markt van Volley-kledij. Want als uithangbord kan dat alvast tellen voor het merk. Ook One Team One Family draagt Patrick heel hoog in het vaandel. Zo wordt via het Sedex en het BSCI-label (Business Social Compliance Initiative) een duurzame en ethisch (geen kinderarbeid, menswaardige werkomstandigheden, gezondheid, veiligheid, omgeving, ecologie en zakelijke ethiek) verantwoorde productie gegarandeerd.

 

WEBSHOP

Samen met PATRICK zal Knack Volley een webshop lanceren die het mogelijk maakt voor alle Knack-liefhebbers om dezelfde kledij te bestellen. Wij houden jullie zeker op de hoogte van de evoluties rond deze webshop.

Met deze partnership gaat Knack Volley Roeselare opnieuw voor talent van eigen bodem. Want naast kwaliteit, beweeglijkheid en design hebben ook flexibiliteit, uitdagingen en talent van eigen bodem de keuze mee bepaald. Samen met Patrick en de webshop wil Knack Volley de uitdaging aangaan om stappen te zetten op vlak van merchandising. We zien dan ook met ongeduld uit naar het nieuwe seizoen om iedereen te laten proeven van onze nieuwe blauw-witte uitrusting!

 

Op de foto bovenaan van links naar rechts: Koen Vleeschauwer (Sales Director Patrick Teamsport), Francis De Nolf (Voorzitter Knack Volley), Marta Sobolska (Account manager Knack Volley) en Steven Krul (General Manager Leomil Fashion/Patrick Teamwear)

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.