Home | Nieuws | Perfect op schema

Perfect op schema

17/04/2019

Door de 1-3 winst op Maaseik en een verzekerde plaats in de PO-Champion Final zit Knack Volley momenteel volledig op schema in zijn rush naar een nieuwe landstitel.

Opnieuw perfect op schema zouden we zelfs moeten schrijven want dit is toch wel het verhaal van het Knack Volley-team anno 2018-2019. Met aan het commando trainer-coach Steven Vanmedegael. Eerste seizoen head-coach bij Knack Volley, na vijf jaar assistant-coach naast Emile Rousseaux. Met zijn (slechts) 33 jaar de jongste trainer-coach (°16 juni 1986) in Liga A maar wel één met ruim tien jaar ervaring op het hoogste niveau. We sommen even op: trainer volleybalschool, deelname aan drie WK’s en drie EK’s als hoofdcoach nationale juniores en jeugd, vier kampioenstitels en drie bekerwinsten in de voorbije vijf jaar bij Knack Volley.

 

En nu dit seizoen. Wat een indrukwekkende lijst met winst in de Supercup (november), finale League Trophy (december), winst in de Belgian Cup Final (februari), als eerste team geplaatst voor de PO-Champions Final 4 (februari), plaats 11 in de CEV Champions League (februari) en nu als eerste team geplaatst voor de PO-Champion Final (april) én een ticket voor de CEV Champions League van volgend seizoen. We zien geen enkele andere coach het hem nadoen dit seizoen. Wat ons dan ook feilloos bij de titel Coach van het Jaar brengt. En wat de Speler van het Jaar betreft? Met Matthijs Verhanneman én Hendrik Tuerlinckx zijn er twee spelers die er dit seizoen duidelijk bovenuit springen en die bovenstaande resultaten hielpen realiseren. Zeg achteraf niet dat je niet wist dat het lijstje zo indrukwekkend was.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.