Home | Nieuws | Perscommuniqué Knack Volley Roeselare

Perscommuniqué Knack Volley Roeselare

10/05/2019

Tijdens de wedstrijd van 4 mei 2019 tegen Greenyard Maaseik raakte Ruben Van Hirtum zwaar geblesseerd. Teneinde met een zo sterk mogelijke opstelling te kunnen verschijnen in de resterende wedstrijden maakte Knack Roeselare haar voornemen kenbaar een beroep op Tomas Rousseaux, die dit seizoen uitkwam voor het Poolse Katowice, te doen als Medical Joker.

De Belgische Volleybalbond weigerde het verzoek van Knack Roeselare. Hoewel de wedstrijd van 8 mei 2019 dankzij de niet aflatende inzet van haar spelers zonder Tomas Rousseaux werd gewonnen, wenste Knack Roeselare hem alsnog op te stellen tijdens de wedstrijd van 11 mei 2019.

Knack Roeselare zag zich dan ook genoodzaakt de zaak voor te leggen aan een burgerlijke rechtbank die bij beslissing van vandaag uitspraak deed en Knack Roeselare in het gelijk stelde oordeelde dat Tomas Rousseaux moet kunnen worden opgesteld tijdens de beslissende wedstrijd van 11 mei 2019 bij toepassing van het Medical Joker reglement.

Knack Roeselare is blij het duel met gelijke wapens te kunnen aanvatten, en hoopt de wedstrijd nu in alle sereniteit te kunnen voorbereiden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.