Home | Nieuws | Persconferentie Knack Volley Roeselare

Persconferentie Knack Volley Roeselare

09/10/2020

Knack Volley Roeselare organiseerde voorbije woensdagavond zijn jaarlijkse persconferentie. Met als hoogtepunten de bekendmaking van twee nieuwe shirtsponsors, het REO-veiling merkproduct Tomabel en verzekeraar Vivium, de onthulling van de nieuwe benaming van de internationale sporthal anex infrastructuur, zeg maar de thuishaven van Knack Volley, als de Tomabelhal en de voorstelling van het Knack Volley Team seizoen 2020-2021.

De persconferentie vond plaats in de VIP-lounge van de omgedoopte Tomabelhal in aanwezigheid van burgemeester Kris Declercq, schepenen José Debels en Tom Vandenkendelaere, de bedrijfsleiders van alle hoofd- en shirtsponsors van Knack Volley en een aantal genodigden samen met een delegatie van de pers.

 

Gastheer van de avond was voorzitter Francis De Nolf terwijl Bruno Lambert van B-Concepts zorgde voor de presentatie. Achter de sprekerstafel verschenen vlotjes na elkaar de heren Dirk Wauters (Vivium), Paul Demyttenaere (REO-veiling) en Kris Declercq (Stad Roeselare). Luc Van Valckenborgh, lid van de Sportieve Cel, zorgde voor de voorstelling van het Knack Volley Team 2020-2021. Tussendoor zorgden publiciteitsfilmpjes van de verschillende hoofd- en shirtsponsors voor de nodige afwisseling.

 

De hele avond verliep volledig coronaproof, reden ook waarom uit voorzorg de volledige spelersgroep en de technische staf niet aanwezig was op dit bijzondere evenement. Om dit gemis op te vangen werden de nieuwe spelers Stijn D’Hulst, Michiel Ahyi en George Huhmann d.m.v. een filmpje voorgesteld. Filmpjes waren er ook met kapitein Hendrik Tuerlinckx en met coach Steven Vanmedegael die het vooral hadden over de ambities van Knack Volley in 2020-2021. Coach Steven Vanmedegael kroop in een volgend filmpje ook even in de rol van viroloog en naamgenoot Steven Van Gucht om de geldende coronamaatregelen op Schiervelde duidelijk te maken.

 

De persconferentie werd afgesloten met een culinair diner verzorgd door White Signature. Evenementenbureau Twice zorgde van bij de start van de voorbereidingen voor een perfecte organisatie van de hele avond.

 

eejo

 

Foto's van de persconferentie door Jo Naert

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.