Home | Nieuws | Perugia, here we come

Perugia, here we come

21/12/2016

Europese verplaatsingen van een profploeg verlopen niet steeds zo 'glamorous' als heel wat supporters wellicht denken. Voor de trip naar Perugia deed Knack Volley een beroep op de trein, het vliegtuig en een autocar om ruim elf uur na vertrek op de eindbestemming aan te komen.

Op dinsdagmorgen werd om 10.30u verzamelen geblazen in het station van Roeselare. Tegen dan hadden de spelers, aanwezig rond 8u, er al een eerste morgentraining op Schiervelde opzitten onder leiding van T2 Steven Vanmedegael.

 

Op de trein richting Zaventem was er net genoeg tijd voor een gezonde vitaminerijke pastaschotel, speciaal samengesteld door voedingsdeskundige Gino Devriendt.

 

Op het vliegtuig naar Rome, want geen rechtstreekse vluchten naar Perugia in de wintermaanden, kleurden middenrijen C en D volledig blauw, Patrick blauw. Knap van Champions League-director Guido Declercq dat hij er steeds in slaagt de spelers een comfortabele plaats met extra beenruimte te bezorgen. En hiermee voor een bijzonder zicht in het vliegtuig zorgt wat dan weer de nieuwsgierigheid van de andere passagiers opwekt.

 

Na nog een busrit Rome-Perugia was het ondertussen elf uur later toen de volledige Knack Volley-delegatie, min een zoekgeraakte i-pad, aankwam aan het Best Western Hotel Quattrotorri in Perugia. Net op tijd voor een volledige Italiaanse maaltijd met de traditionele antipasto, primo e secondo piatto. Om daarna in dromenland een drukke dag te beëindigen.

eejo

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.