Home | Nieuws | Pieter Coolman een jaar langer bij Knack Volley Roeselare

Pieter Coolman een jaar langer bij Knack Volley Roeselare

30/04/2020

Ook middenman Pieter Coolman trekt volgend seizoen opnieuw het Knack Volley-shirt aan. Voor zijn negende seizoen op rij in de blauw-witte kleuren. West-Vlaming in hart en nieren want Pieter speelt al zijn hele volleybalcarrière binnen de provinciegrenzen. Na Smashing Brugge volgden Torhout, Lendelede, Menen en vanaf het seizoen 2012-2013 Knack Volley Roeselare. In de voorbije jaren verzamelde ‘golden boy’ Pieter (°24.04.1989) vijf kampioenentitels, zes bekerwinsten en vier Supercups bij Roeselare.

Het voorbije seizoen kreeg Pieter halfweg december af te rekenen met een hardnekkige blessure aan de rechterknie. De eerste maal in zijn sportieve loopbaan dat hij geconfronteerd werd met een langdurige blessure. Maar Pieter vocht terug en kijk, twee maanden later, speelde hij zijn zevende bekerfinale in het Antwerps Sportpaleis. Typisch Pieter: “Nie klaogen, maor deure doen”.

 

Komend seizoen wordt Pieter opnieuw herenigd met Stijn D’Hulst, zijn favoriete spelverdeler. Dat belooft! Daar kijkt iedereen bij Knack Volley opnieuw naar uit.

 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.