Home | Nieuws | Ploeg van de week: Provinciale Selecties

Ploeg van de week: Provinciale Selecties

24/04/2017

Zaterdag waren veertien spelertjes (jongens en meisjes) van de West-Vlaamse Provinciale Selectie, met hun familie, te gast bij Knack Volley Roeselare. Ze werden verwelkomd aan de trofeeënkast in de vip-ruimte om daarna via de Knack Volley Office, de persruimte, de fitnessruimte, zaal Schiervelde vanuit de hoogte, Speaker’s Corner en tenslotte Bistro Schiervelde een groot stuk van het bruisende Schiervelde te bezoeken.

Ondertussen kregen ze in een uur tijd het verhaal van Knack Volley te horen met veel aandacht voor o.a. de geschiedenis, de structuur, de organisatie, het commerciële en het sportieve luik van de club. Vervolgens werd de hele groep getrakteerd op een drankje om daarna de wedstrijd bij te wonen. Waarbij de spelers van de West-Vlaamse Provinciale Selectie samen met de profspelers van Knack Volley en Prefaxis Menen het parket opliepen om de ploegvoorstelling mee te maken. Het werd voor iedereen een heel geslaagde avond die nog lang in het geheugen zal blijven hangen bij de jonge spelertjes.

 

eejo

 

Fotoreeks van Knack Volley fotograaf Jo Naert:

https://www.flickr.com/photos/knackvolley/sets/72157682926320405

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.