Home | Nieuws | Practische organisatie Champions League match tegen Cucine Lube Civitanova

Practische organisatie Champions League match tegen Cucine Lube Civitanova

21/02/2020

Wat een week heeft Knack Volley Roeselare achter de rug. Na winst in hun vijfde bekerfinale op rij stootte het team door naar de kwartfinale van het grootste Europese volleybaltornooi, de CEV Champions League Volley.

Als kers op de taart ontvangt Knack Volley Roeselare het Italiaanse topteam Cucine Lube Civitanova op woensdag 4 maart om 20u30.

Vanwaar kennen we hen:

 

 •       Vorig jaar wonnen ze bijna alles wat er te winnen valt:
  • Campioni D’Italia 2019 (Kampioen van Italië)
  • CEV Champions League 2019 tegen Zenit Kazan (ondertussen al zeventien wedstrijden ongeslagen sinds de verloren Champions League-finale in 2018)
  • Men’s Club World Championship 2019 (Wereldkampioen op het clubkampioenschap)

 

 •      Ze hebben enkele van de beste spelers die er op de   aardbol rondlopen :
  • Osmany Juantorena, van geboorte Cubaan maar ondertussen als Italiaan genaturaliseerd, die als kapitein zijn ploeg elke keer weer mee op sleeptouw neemt en bijgevolg een mooi en uitgebreid volleybalpalmares kan voorleggen.
  • Bruno Rezende, de Braziliaanse spelverdeler van wereldklasse, die zijn aanvallers met gemak de beste passen aanbiedt. Werd op het jongste Wereldkampioenschap voor clubs verkozen tot beste spelverdeler en zal er alles aan doen om deze titel te verdedigen.
  • Robertlandy Simon zou naar verluid de lat aangetikt hebben op 384 cm, ofwel 141 cm boven de netrand. Als je weet dat het record bij Knack Volley Roeselare op een mooie 368 cm staat, dan weet je onmiddellijk dat dit fenomeen moeilijk te passeren zal zijn.
  • Onze eigenste Stijn D’Hulst (Knack Volley Roeselare van 2010 tot 2017), tweede spelverdeler bij Civitanova, die op meerdere vlakken heeft aangetoond wat een grote meneer hij wel is

 

Tel dit allemaal samen en dan weet je dat je deze wedstrijd nooit mag missen!

 

Als Knack Volley SOCIO kunnen we u gerust stellen. Deze extra wedstrijd in de CEV Champions League is inbegrepen in uw abonnement. U hoeft dus geen extra moeite te doen en kan gewoon komen genieten van deze topvolleybalavond vanuit uw eigen seat.

 

Als Knack Volley CHAMPIONS LEAGUE abonnementshouder: deze wedstrijd zit niet meer inbegrepen in uw Champions League abonnement, maar we willen u de eerste kans geven om uw seat te reserveren. Laat ons voor woensdag 26 februari 2020 weten of we uw seat voor u moeten voorzien en wij zorgen ervoor dat deze klaarligt aan het loket. Daar kan u deze dan ophalen onder de volgende tarieven: € 20 voor een volwassene, € 10 op vertoon van een geldige studentenkaart en gratis voor kinderen onder de 12 jaar.

 

Als losse Knack Volley fan: tickets bestellen via tickets@knackvolley.be (het RODE balkje bovenaan de Knack Volley website).

 

Aline Espeel

Event Manager Knack Volley Roeselare

tel  +32 478 57 97 96

aline@knackvolley.be

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.