Home | Nieuws | Punt verloren of twee gewonnen?

Punt verloren of twee gewonnen?

05/04/2018

Knack Roeselare miste in Aalst onverdiend de volle puntenwinst en moest de belle toestaan. Roeselare opende met een overtuigende setwinst (20-25) en moest mee door een scheidsrechterlijke misser op een cruciaal moment (zie foto), de gelijkmakende set toestaan (28-26).

In set drie verdubbelde Knack dominerend naar 14-25, maar moest het met het kleinste verschil (27-25) de belle toestaan. Die won Knack met 10-15. Geen 0-3, dus maar 2-3. Geen drie punten, maar twee.

 

Het verdere verloop van de play offs zal moeten uitwijzen hoe zwaar de gemiste driepunter zal doorwegen. Wordt het gemiste punt dàt punt dat Roeselare zal te kort komen om de finale te halen? Of wordt het dàt punt dat hen de pole-position in de finale zal kosten?

 

Terwijl het beschikbare challenge-system staat te bestoffen omdat enkelingen hun persoonlijk imago boven dat van de volleybalsport menen te moeten plaatsen, kunnen de ploegen niets anders dan steeds maar weer het beste van zichzelf te geven. Jammer dat dit niet voor iedereen geldt.

 

Bron KW.be / GDI

 

Match Report Aalst-KNACK 04-04-2018

 

Foto's van Jan Vanmedegael

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.