Home | Nieuws | Quarter Final Champions League komt nu wel heel dichtbij

Quarter Final Champions League komt nu wel heel dichtbij

13/02/2020

Door enerzijds zelf te zorgen voor een mooie 3-1 thuiswinst tegen VfB Friedrichshafen en zo zijn tweede plaats in Pool E van de  2020 Champions League Volley te verstevigen en anderzijds het verlies van concurrenten Zenit Kazan en Warszawa komt de volgende ronde in de Champions League nu wel héél dichtbij voor Knack Volley Roeselare.  

Waar men bij Knack Volley Roeselare op gehoopt had, werd gisterenavond werkelijkheid. Zenit Kazan verloor uit bij het Poolse Jastrzebski Wegiel zijn derde wedstrijd in Pool C (met dank aan Greenyard Maaseik) waardoor de zesvoudige Europese Kampioen zijn Europese droom wellicht voor een jaar de kast mag instoppen. Maar ook Tours VB (met ex-Knack Roeselare Angel Trinidad aan de pas) verraste door in Pool D met sprekende 3-0 cijfers te winnen van de leider in de Poolse Plusliga, Verva Warszawa Orlen Palinwa. Hierdoor kan de tweede in Pool D niet meer voorbij Knack Volley Roeselare raken.

 

Hoe liggen de kansen van Knack Volley Roeselare momenteel? Zowel Zaksa Kedzierzyn (Pool E) als Jastrzebski Wegiel  (Pool C) zijn al zeker van hun plaats in de quarter final. Met een tamelijk grote zekerheid zullen ook Cucine Lube Civitanova en Trentino Itas (beide uit Pool A) en ook Fakel Novy Urengoy en Kuzbass Kemerovo (beide uit Pool B) zich plaatsen. En tel hier ook maar Sir Sicoma Perugia bij. De laatste drie matchen van donderdagavond zullen voor de drie Italiaanse ploegen hierover uitsluitsel brengen. Voor de achtste plaats heeft Knack Volley Roeselare de beste kaarten in handen. Maar dan moet het wel voorbij Novi Sad in zijn laatste thuiswedstrijd. Best met een 3-0 of 3-1 overwinning die drie punten oplevert. Ook 3-2 biedt nog steeds mogelijkheden maar dan moeten we wel richting Maaseik kijken dat op dat moment Jastrzebski Wegiel thuis ontvangt.

 

Maar Knack Volley Roeselare gaat het liefst uit van eigen sterkte. Daarom, beste supporters, noteer allemaal woensdag 19 februari (om 20.30u) in jullie agenda’s. Met jullie steun beuken we de deur naar de kwartfinale van de Champions League open. Hoogtijd dat we als One Team, One Family nog eens doorstoten naar de volgende ronde in de Champions League!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.