Home | Nieuws | Red Dragons op EK in Polen

Red Dragons op EK in Polen

25/08/2017

Vanavond, vrijdag 25 augustus om 20.30u, spelen de Red Dragons hun eerste wedstrijd in poule D op het EK in Polen.

Tegenstanders in hun poule zijn buurlanden Frankrijk (CEV 1) en Nederland (CEV 11) naast Turkije (CEV 14). De Red Dragons (CEV 7) openen tegen Frankrijk, één van de topfavorieten voor de eindzege, met trainer Laurent Tillie en sterspelers als Earvin N'Gapeth en Kevin Le Roux in de rangen. De wedstrijd wordt gespeeld in de Spodek Hall die plaats biedt aan zo'n 11 500 toeschouwers in de Poolse stad Katowice.

 

Bij de Red Dragons heel wat (ex-)Knack Volley-geweld met middenaanvaller Arno Van de Velde, hoekspeler Ruben Van Hirtum en spelverdeler Stijn D'Hulst naast Tomas Rousseaux, Sam Deroo en Lowie Stuer. En natuurlijk Steven Vanmedegael als assistant-coach naast bondscoach Vital Heynen en Brecht Van Kerckhove.

 

De Red Dragons die zich vorige maand in Kortrijk verzekerden van een WK-ticket en daarvoor sterk presteerden in de World League willen zich ook tonen op dit EK, het Lotto Eurovolley Poland 2017. Door een tweede of derde plaats in hun poule via de play-offs doorstoten naar de kwartfinales zou al een heel sterke prestatie zijn.

 

Reden te over om alle wedstrijden live te volgen op Sporza (Ketnet of Canvas en/of Sporza-livestream) met deskundig commentaar van Marc Willems en Koen Hoeyberghs:

 

vrijdag 25 augustus (20.30u): België-Frankrijk (Ketnet)

 

zondag 27 augustus (17.30u): België-Turkije (Canvas)

 

maandag 28 augustus (17.30u): België-Nederland (Canvas)

 

play-offs op woensdag 30 augustus 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.