Home | Nieuws | Red Dragons volley-weekend

Red Dragons volley-weekend

02/09/2017

De Red Dragons schreven donderdagavond in Katowice volleybalgeschiedenis door met een simpele 3-0 (25-21, 25-11, 25-23) de trotse Azurri naar huis te sturen. Deze generatie Red Dragons is de eerste nationale volleymannenploeg die op een EK doordringt tot de halve finales.

Na overwinningen tegen Frankrijk, Turkije en Nederland in de poules en Italië in de kwartfinale wacht nu echter Europese grootmacht Rusland dat op dit tornooi nog geen enkele set verloor. Rusland treedt aan met hoofdaanvaller Maxim Mikhailov, sterspeler van Zenit Kazan, en halfweg maart nog te gast op Schiervelde. Net als middenman Artem Volvich en bankzitters Alexander Butko en Andrey Ashchev wat de weelde van deze Russische nationale ploeg illustreert.

 

Worden de Red Dragons de eerste ploeg die de Russiche pletwals kunnen ontregelen? Of wordt er ook al uitgekeken naar de wedstrijd op zondag waar België wellicht Duitsland zal ontmoeten met als inzet een bronzen medaille? Laat je verder verrassen door de prestaties van de Red Dragons in hun wedstrijden op dit EK.

 

Halve finales op zaterdag 2 september:

17.30u : Servië-Duitsland

20.30u : Rusland-België (Sporza live-stream en op live-TV op Ketnet kanaal)

 

Finales op zondag 3 september:

17.30u : plaats 3 en 4 België - Servië (Sporza live-stream en live-TV op Canvas)

20.30u : plaats 1 en 2 Rusland - Duitsland (Sporza live-stream en live-TV op Canvas)

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veld



Knack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.