Home | Nieuws | Reservatie play-off finale tickets

Reservatie play-off finale tickets

13/04/2018

Knack Roeselare kon zich woensdagavond opnieuw plaatsen voor de play-off finales die volgende week, op zaterdag 21 april, starten met de uitwedstrijd tegen Noliko Maaseik. Voor Knack Roeselare is het de 24ste play-off finale in zijn geschiedenis. Daarvan won het er tot nog toe 11 waarvan 8 tegen Noliko Maaseik, 2 tegen het vroegere Lennik en 1 tegen het verdwenen Antwerpen.

Tickets voor de thuiswedstrijden op Schiervelde, op woensdag 25 april en eventueel op woensdag 02 mei, dienen besteld te worden via de link op de website.

 

Ook de socio-abonnementhouders dienen vooraf hun tickets te bestellen en te betalen. Enkel op deze manier blijven ze verzekerd van hun vaste plaats op Schiervelde. Dit dient te gebeuren voor zaterdag 21 april. Daarna kunnen de vaste plaatsen niet meer gegarandeerd worden. Reservaties kunnen uitsluitend gebeuren via tickets@knackvolley.be of via 051 23 89 35 van Knack Volley Office met vermelding van naam en de abonnementsplaats.

 

Reserveer uw vaste plaats voor beide wedstrijden voor vrijdag 20 april om te profiteren van het voordeeltarief van € 35 voor beide wedstrijden (i.p.v. € 20 per wedstrijd). U krijgt dus € 5 korting voor de wedstrijd van woensdag 02 mei (studenten, minder-validen, personeel RMG betalen de helft van de prijs). Worden de tickets afzonderlijk besteld dan geldt het standaardtarief van € 20 per wedstrijd.

 

De tickets voor woensdag 25 april kunnen afgehaald en betaald (contant of met kaart) worden op zaterdagvoormiddag 21 april tussen 10u en 12u aan de infobalie in de Foyer op Schiervelde. Dit kan ook op de wedstrijddag aan de loketten.

 

De betaling van de tickets voor de wedstrijd van woensdag 2 mei dient pas te gebeuren als de wedstrijd zeker doorgaat.

 

Kalender play-off finale

 

zaterdag 21 april om 20.30u : Noliko Maaseik-Knack Roeselare

 

woensdag 25 april om 20.30u : Knack Roeselare-Noliko Maaseik

 

zaterdag 28 april om 20.30u : Noliko Maaseik-Knack Roeselare

 

Eventueel

 

woensdag 02 mei om 20.30u : Knack Roeselare-Noliko Maaseik

 

zaterdag 05 mei om 20.30u : Noliko Maaseik-Knack Roeselare

 

Knack Volley Office

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.