Home | Nieuws | Rune Fasteland op EK-kwalificaties

Rune Fasteland op EK-kwalificaties

06/01/2019

Tussen 12 en 29 september organiseert België samen met Nederland, Frankrijk en Slovenië het 2019 CEV Volleyball European Championship. Voor de eerste maal in de geschiedenis nemen hier 24 teams aan deel. Vijftien landen zijn reeds bekend, voor de laatste negen plaatsen wordt er dit weekend en komende woensdag nog volop gestreden door 26 landen in een heel gecompliceerd kwalificatiesysteem. Eén van deze landen is Noorwegen, het nationaal team van Knack Volley-middenman Rune Fasteland.

Zaterdagavond won Noorwegen met 0-3 (10-25, 18-25, 18-25) in Tbilisi (Georgië). Rune Fasteland scoorde acht punten (aanval 4, blok 3, opslag 1). Met een opvallende aanvallende score (4 op 4 of aan 100%). Hun laatste wedstrijd, woensdagavond in Oslo, spelen de Noren tegen Belarus (Wit-Rusland) dat momenteel ongeslagen aan de leiding staat in hun poule. Dat wordt de allesbepalende wedstrijd voor Rune en zijn team.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.