Home | Nieuws | Rustige oefenpot

Rustige oefenpot

30/08/2018

Knack Volley kwam in zijn tweede oefenmatch van het nieuwe seizoen nooit in de problemen.

Het klasseverschil tussen VT Marke-Webis (Liga B) o.l.v. trainer-coach Kris Tanghe en de bezoekers uit Liga A was daarvoor te groot.

 

Enkel in set 3 moest trainer-coach Steven Vanmedegael zijn troepen even ter orde roepen opdat een 16-12 stand in 19-21 werd omgebogen. 

 

Knack Volley speelde vier sets met setter Sander Depovere (invalbeurt Yaro Verhoye in set 4), Mathijs Desmet op de oppositeplaats (net zoals bij de Nationale Juniores), Arno Van de Velde (terug van de nationale ploeg) en Rune Fasteland (terug van de EK-kwalificaties) in het middencompartiment, Matthijs Verhanneman en Lou Kindt op de receptie-hoeken (invalbeurt Antoine Cornil in set 4) en libero Stijn Dejonckheere (met invalbeurten voor Benjamin Robbe in set 3 en 4). Setstanden: 17-25, 15-25, 21-25 en 17-25 in een bijkomende vierde set.

 

Zaterdagavond (uitzonderlijk om 19.30u) komt Haasrode Leuven op bezoek in Schiervelde. Wellicht de gelegenheid voor veel Knack Volley-fans om hun ploeg voor de eerste maal dit seizoen aan het werk te zien. Iedereen is welkom.

 

eejo

 

Foto's van Jan Vanmedegael

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.