Home | Nieuws | Samen naar de finale van de play-offs

Samen naar de finale van de play-offs

10/04/2018

Niettegenstaande sommige berichten in de media heeft Knack Volley nog alle kaarten in eigen hand om straks de finales van de play-offs te spelen. Bovenaan het lijstje staat thuiswinst tegen Lindemans Aalst in de match van woensdagavond in eigen Schiervelde. Geen gemakkelijke opdracht nu ook Lindemans Aalst, in de rangschikking op slechts één puntje van Knack Volley verwijderd, nog steeds de kans ruikt om die finales te spelen.

De heenwedstrijd in sporthal Schotte werd met een vijfsetter een ware thriller. Met uiteindelijk Knack Volley als verdiende winnaar. Het blijft koffiedik kijken wat de wedstrijd van woensdagavond brengt.

 

Met kleppers als Gert Van Walle, Adrian Staszewski, Martijn Colson, Laszlo De Paepe, Dennis Deroey en natuurlijk ook Gertjan Claes beschikt Lindemans Aalst over heel wat ervaring in zijn rangen.

 

Maar het gevaar zal vooral komen van het Franse springwonder John Wendt die zowat uit alle hoeken van het veld kan scoren.

 

Daar tegenover zet Knack Volley zijn ruime kern en zijn ervaring. Na vijf landstitels op rij heeft het team van Emile Rousseaux reeds meermaals bewezen dat het in alle situaties kan omgaan met druk.

 

Met de steun van zijn trouwe supporters en het geloof in eigen kunnen wil Knack Volley woensdagavond de volgende stap zetten naar de finales van de playoffs, de plaats die zij steeds verdienen.

 

Als socio kan u trouwens iemand gratis uitnodigen via de Member 2 Member actie Dat kan nog tot woensdagmiddag via een mailtje naar tickets@knackvolley.be

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.