Home | Nieuws | Sauce Ta(r)tare van de chef

Sauce Ta(r)tare van de chef

21/03/2017

Het was even met de ogen knipperen op de bus richting Zaventem deze morgen. Niet zozeer omwille van het vroege vertrekuur (8.15u valt uiteindelijk nog mee), maar vooral omwille van de samenstelling van de groep. Geen Matthijs, geen Ruben, maar wel een (fiere) Hendrik, rara, en een zoals steeds inspirerend enthousiaste voorzitter Francis.

Voor Hendrik komt de wedstrijd van woensdag ongetwijfeld nog te vroeg, maar zoals het een echte kapitein betaamt, blijft hij ten allen tijde op het schip. Chapeau! Zonder Matthijs en Ruben wordt de keuze dus opnieuw bijzonder beperkt voor het coaches-duo Emile Rousseaux en assistant-coach-voor-1-dag, Stefaan Wybo. Je leest goed: Steven Vanmedegael wordt opnieuw stand-in op het wedstrijdblad.

 

Het gonsde dan ook van de weddenschappen op de bus. De meest geliefde? Maakt Steven effectief zijn opwachting op het terrein? 1 tegen 10!  Zo ja, als libero? (1 tegen 8). Als receptie-hoek? 1 tegen 16! Als opposite? 1 tegen 125! Als middenman? 1 tegen 4325,5! Kan Knack winnen in Kazan? Voor Coach Partner-chauffeur Ivan goed voor “champagne op de bus donderdag… en van de beste”! Qua originaliteit kan dit natuurlijk tellen al moet hij toch de duimen leggen voor de weddenschap van teammanager/coach-van-1-dag Swybo: Als Knack niet alleen wint maar zich bovendien plaatst voor PO 6, zal hij “een jaar lang de bus van Ivan elke zaterdag reinigen, van binnen en van buiten”! De “genoteerd” en “waarvan akte” klonk van alle kanten van de bus.

 

Als Knack Volley woensdagavond dan toch de spreekwoordelijke boot ingaat, zal het alvast niet aan een gebrek aan motivatie bij de spelers liggen. Zoveel is duidelijk. Maar we kunnen natuurlijk nog altijd terugvallen op een robbertje haantjesgedrag/agressiviteit. Blijkt ook te werken. Al mag gevreesd worden dat de Russen net iets te professioneel zijn om daar in te trappen, laat staan dat ze het zelf nodig zouden hebben.

 

In elk geval zal Knack woensdagavond sauce Ta(r)tare van de chef serveren. Benieuwd.

 

En oh ja… Als iets steeds perfect is, zou je het nog vergeten ook: bedankt Penta Reizen-Elke voor alweer een super-service: alle middengang-zitjes kleurden weer netjes blauw-wit!

 

Kazan, maandag 20 maart 23u.

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.