Home | Nieuws | Schiervelde goes cashless

Schiervelde goes cashless

15/11/2019

Bij de eerste wedstrijden kon je er al even van proeven, maar ook Knack Roeselare is nu voorzien van het nieuwste systeem binnen het cashloos betalen. Hoe gaat alles in zijn werk? Verandert er iets voor u? Wat met de rest van uw drankbonnen?

Zowel in de bistro, de foyerbar en de vip zijn we ondertussen voorzien van een oplaadpunt en twee betaalterminals. U kan dus altijd en overal terecht met uw persoonlijke clubkaart, te verkrijgen bij uw eerste keer oplaadbeurt.

 

Hebt u geen behoefte aan een eigen Knackvolley-clubkaart? Aan elke bar kan er bij minstens één kassa met bancontact betaald worden, in de bistro zelfs aan beide kassa’s.

 

U hoort ons vast al komen, maar we stappen dus af van het systeem met de bonnetjes[1]. Heeft u er nog thuis liggen? Geen probleem, breng ze mee naar de volgende thuiswedstrijd en we laden ze kosteloos[2] op uw clubkaart op, dit tot ten laatste 15 december.

 

We houden uiteraard rekening met de andere verenigingen die op Schiervelde actief zijn. Met enkelen van hen hebben we ondertussen samengezeten om een persoonlijk aangepaste werkwijze te voorzien. Contacteer bij vragen daarover uw bestuur. Wenst u voor uw vereniging ook een aangepaste werkwijze? Contacteer ons via mail naar office@knackvolley.be en samen gaan we op zoek naar een vlotte manier van werken.

 

Bij vragen of opmerkingen kan u terecht op het nummer 051 23 89 35 (tijdens de kantooruren) of door te mailen naar aline@knackvolley.be

 

AE

 

[1] Enkel bonnen die op dag van inwisselen nog geldig zijn, worden aanvaard.

[2] Bij het activeren van een nieuwe kaart wordt € 1 afgehouden van het opgeladen bedrag. Dit is éénmalig!

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.