Home | Nieuws | Schijnwerpers op libero Dennis Deroey

Schijnwerpers op libero Dennis Deroey

19/10/2019

Wellicht zal zaterdagavond heel wat aandacht gaan naar de nieuwe speler met het nummer 4 in het witte Knack Volley-shirt, namelijk libero Dennis Deroey. Vorig seizoen nog bij Lindemans Aalst (van 2017 tot 2019) sloot de ervaren Dennis Deroey (°1987) in het tussenseizoen een overeenkomst voor twee jaar bij Knack Volley af. En voortgaande op het enthousiaste applaus bij zijn voorstelling op de Kick Off-avond heeft hij nu al de harten veroverd van heel wat Knack Volley-supporters.

Libero Dennis Deroey voorstellen in als een open deur intrappen in de Belgische volleybalwereld. Als ex-speler van Handelsgids Averbode, Duvel Puurs, Aquacare Halen, Noliko Maaseik, Topvolley Antwerpen, Lindemans Aalst en tussendoor het Duitse Evivo Düren, kunnen weinig spelers in de Belgische competitie zijn ervaring, zowel als receptie-hoek of als libero, evenaren. Een waardige vervanger voor Knack Volley-monument Stijn Dejonckheere dus.

 

Lindemans Aalst onderging een hele transformatie in het tussenseizoen. Zeven spelers, een pak ervaring, verlieten het team van coach Johan Devoghel. Naast Dennis Deroey waren dit Patryk Strzezek, Fredric Gustavsson, Jan Firley, Robbe Vandeweyer, Laszlo De Paepe en Martijn Colson. In hun plaats kwamen Markkus Keel (setter, Estland), Samuli Kaislasalo (Finland, opposite), Jeroen Oprins (opposite), Jakub Rybicki (diagonaal, Polen) en Twan Wiltenburg (middenman, Nederland). Blikvanger wordt echter middenman Simon Van de Voorde (Red Dragon) die na omzwervingen in Polen, Italië, Iran en nogmaals Polen en Italië opnieuw voor België koos. En om Dennis Deroey op de libero-positie te vervangen haalde Lindemans Aalst de 20-jarige Tim Verstraete (West-Vlaming uit Kuurne) in huis.

 

Voor Knack Volley is de wedstrijd tegen Lindemans Aalst, na de Supercup, de volgende topper op de agenda. Gevolgd door de belangrijke bekermatch uit bij Caruur Gent op woensdag (achtste finale BvB in één wedstrijd) en de uitwedstrijd bij Greenyard Maaseik op zaterdag. Van een druk programma gesproken.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.