Home | Nieuws | Seizoen 2019-2020 is gestart

Seizoen 2019-2020 is gestart

08/08/2019

Het nieuwe volleybalseizoen van Knack Volley Roeselare, het 56ste seizoen in zijn bestaan en het 38ste opeenvolgende jaar in de ereklasse van het Belgisch volleybal, loopt ondertussen al ruim een week. Op maandag 29 juli riep trainer-coach Steven Vanmedegael, samen met zijn nieuwe assistent Massimo Pistoia, voor de eerste maal zijn team samen op Schiervelde. Een team dat eigenlijk nooit gestopt was met trainen want ook in mei, juni en juli werd er, wel in beperkte mate, verder getraind met de beschikbare spelers.

De trainingen gingen van start met de vertrouwde gezichten Pieter Coolman, Sander Depovere, Mathijs Desmet en Rune Fasteland, naast nieuwkomers Dennis Deroey (libero) en Stijn van Schie (receptie-hoek). Dit groepje wordt momenteel aangevuld met setter Jaro Verhoye, setter uit de Knack Volley Academy en van het Knack C-team.

Kapitein Hendrik Tuerlinckx en Speler-van-het-Jaar Matthijs Verhanneman stomen zich momenteel met de Red Dragons klaar voor het Olympisch Kwalificatietornooi in Rotterdam dat vrijdag 9 augustus van start gaat. En halfweg september volgt dan nog het EK 2019 dat België samen met Nederland, Frankrijk en Slovenië organiseert.

Op Andreas Dimitrios Fragkos blijft het wachten tot eind september want ook onze nieuwe Griekse receptie-hoekspeler speelt het EK 2019 met zijn land.

Van de Canadezen Brett Walsh (setter), Daniel Jansen Van Doorn (middenman) en Jayson Mc Carthy (opposite) wordt laatstgenoemde halfweg augustus op Schiervelde verwacht. Brett en Daniel hebben met Team Canada nog de FIVB World Cup 2019 in Japan op hun programma staan en zullen pas in oktober in Roeselare landen.  

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.