Home | Nieuws | Sfeerbeelden van de Kick-Off Knack Volley

Sfeerbeelden van de Kick-Off Knack Volley

18/10/2019

Donderdagavond vond de Knack Volley Kick-Off plaats in de vip-ruimte op Schiervelde. Wat later dan andere jaren omdat er werd gewacht op de komst van de twee Canadese spelers, Brett Walsh en Daniel (kortweg Dan) Jansen Van Doorn, die vanuit de World Cup in Japan kwamen overgevlogen.

Het werd een gezellige avond, in een familiale sfeer volgens de One Team, One Family-traditie binnen Knack Volley Roeselare. Met een inleidend woord door voorzitter Francis De Nolf, die later op de avond ook het gloednieuwe sponsorproduct The Sportsman by Knack Volley toelichtte. Met interviews door gastheer Bruno Lambert (community manager bij Knack Volley) met coaches Steven Vanmedegael en Massimo Pistoia, alle spelers en alle leden van de technische staf.

 

Bij de start van de avond kon iedereen zich laten fotograferen met de pas veroverde Supercup en tussendoor verzamelden alle aanwezigen zich in de Internationale Zaal voor een groepsfoto met de spelers. Met dank aan Knack Volley fotograaf Jo Naert. Voor de hongerige magen waren er frietjes met een bijhorend hapje voorzien die met meerdere drankjes konden worden doorgespoeld. En na het ‘officiële’ gedeelte was er nog ruim de tijd voor informele gesprekken met spelers en technische staf. Kortom, een avond die als heel geslaagd bestempeld kon worden.

 

Foto’s Kick Off (door Jo Naert)

ttps://www.flickr.com/photos/knackvolley/albums/72157711388693897

 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.