Home | Nieuws | Sleutelmatch voor Knack Volley in Champions League

Sleutelmatch voor Knack Volley in Champions League

14/02/2019

Vier dagen na de gewonnen bekerfinale speelt Knack Volley al zijn volgende cruciale wedstrijd. Deze maal in de 2019 CEV Volleyball Champions League met de thuiswedstrijd tegen Halkbank Ankara. In het voorlopig klassement staat Knack Volley momenteel op een vierde en laatste plaats met drie punten uit vier wedstrijden. Maar, met twee thuiswedstrijden (tegen Ankara en Frankfurt) voor de boeg kan Knack Volley via een zes op zes nog oprukken naar de tweede plaats. Toch indien we er ook van uitgaan dat Zenit Kazan ondertussen zijn twee volgende wedstrijden met de vingers in de neus wint.

Eind november kwam Knack Volley met een 3-2 resultaat (29-31, 25-23, 22-25, 25-15, 15-9) terug uit Ankara. Eén punt gewonnen of twee verloren blijft nu nog steeds de vraag. Na drie sets de evenknie, en zelfs meer, geweest te zijn van Halkbank Ankara moesten de blauw-witten de rol lossen. De Turken hebben een sterk team gebouwd rond de Italiaanse setter Michele Baranowicz, de Servische opposite Drazen Luburic en de Sloveense receptie-hoek Alen Sket en staan momenteel eerste in de Turkse Division 1.

 

Voor Knack Volley zal het er vooral op aankomen om de zware opslagdruk van de Turken onder controle te houden en de foutenlast in het eigen spel tot een minimum te beperken. Om dan met de steun van zijn supporters in eigen Schiervelde toe te slaan. Sporthal Schiervelde maakt zich ondertussen klaar voor een volgende helse Europese avond. Maak dus dat je er ook bij bent!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.