Home | Nieuws | Speciaal voor jou: gratis Play Sports tot eind maart!

Speciaal voor jou: gratis Play Sports tot eind maart!

06/02/2017

Beleef sport straffer met Play Sports.

 

KLAAR VOOR SPECTACULAIR VOLLEYBAL?

MIS NIKS VAN DE REST VAN HET SEIZOEN.

Kijk gratis Play Sports tot eind maart.

Beste supporter,

 

Dankzij de EuroMillions Volley League partner Play Sports kunnen we je vanuit Knack Volley Roeselare een straf cadeau aanbieden:

gratis Play sports tot eind maart !

Ideaal om bv. de uitwedstrijden live op tv te volgen.

 

Is de titel opnieuw voor Roeselare? Doen Maaseik, Aalst en Antwerpen iets aan hun achterstand? En kunnen Guibertin, Zoersel en Waremme de degradatie ontlopen? Vanaf nu is élke wedstrijd all-in. En dankzij Play Sports kan je de rest van het reguliere seizoen én de start van de play-offs gratis volgen.

 

Je hebt digitale tv van Telenet en bent nog geen Play Sports-klant. Dan kan je met de aangevraagde code gratis Play Sports kijken tot en met 30 maart. En er is meer dan Belgisch volleybal. Geniet ook van spektakel uit de Jupiler Pro League, Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, van de NBA en van spannende wedstrijden in het Belgische hockey, basketbal en veldrijden!.

 

Jouw persoonlijke cadeaucode vraag je aan door een mail te sturen naar office@knackvolley.be

 

Genieten van deze promotie is simpel!

 

Surf naar de Telenet-shop en klik op de knop ‘Bestel’. Op deze pagina, kan je je aanmelden met je Telenet-login, of kiezen voor ‘Nieuw bij Telenet’. Op de volgende pagina, met je persoonlijke gegevens, vul je onderaan je persoonlijke promocode in die je via mail hebt ontvangen.

 

Waarom zou je ’t eens niet proberen? Na 30/3 kan je in-en uitstappen wanneer je maar wil. Je kiest dus zelf hoe lang je Play Sports blijft.

 

Installeer alvast ook de gratis Play Sports-app om een extra dimensie toe te voegen aan sport kijken. Denk aan belangrijke herhalingen, extra stats, goal alert… Download de app nu in de Google Play Store of App Store. 

 

Sportieve groeten,

 

 

*Aanbieding geldig tot en met 30/3/2017. Je geniet van gratis Play Sports tot en met 30/3/2017 (start van de play-offs) bij het aangaan van een overeenkomst van minstens 1 maand op Play Sports. Na 30/3/2017 betaal je € 18,40, € 23,90 of € 29,40/maand voor Play Sports (prijs afhankelijk van het aantal digitale diensten waarop je bij Telenet geabonneerd bent). De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen, vergissingen en drukfouten. V.U.: Telenet b.v.b.a, Liersesteenweg 4, 2800 Mechelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.