Home | Nieuws | Speelt Knack Volley al een vroege sleutelmatch in Aalst?

Speelt Knack Volley al een vroege sleutelmatch in Aalst?

04/04/2018

Vanavond trekt Knack Volley naar Aalst voor de derde wedstrijd van de play offs. De opdracht is duidelijk: punten pakken!

Al van voor het begin van deze play offs was het zonneklaar wat je moet doen om de play off-finale te halen: je thuiswedstrijden winnen en op verplaatsing enkele punten sprokkelen. Zowel Maaseik (twee) als Menen en Roeselare slaagden er tot nu toe in hun thuiswedstrijd(en) te winnen. Niemand haalde echter al punten op verplaatsing. Knack Volley was er vorige week dicht bij in Maaseik, maar met “net niet” koop je natuurlijk niks. Ook Aalst kon buitenshuis in twee wedstrijden niks rapen. De wedstrijden van vanavond (Aalst – Roeselare en Menen-Maaseik) mogen dan misschien nog niet allesbepalend zijn, richtinggevend zijn ze zonder twijfel.

 

Als Aalst nog ambities koestert voor een finale dan is het voor hen er op of er onder. Het zou verkeerd zijn te denken dat ze die ambitie niet zouden hebben. Daarvoor is hun coach te gedreven en spelen ze eindelijk zo goed als blessurevrij. Want laten we eerlijk zijn: door de ongemeen hoge blessurelast en het controversiële vertrek van Frank Depestele, zat het team lange tijd in de hoek waar de klappen vielen. Dit lijkt nu achter de rug en voor eigen publiek zullen ze zeker willen tonen dat ze op volle sterkte ook de regerende landskampioen aankunnen. Aan motivatie zal er dus zeker geen gebrek zijn!

 

Maar ook voor Knack Volley zijn de belangen groot. Geen punten pakken in Aalst betekent wellicht minstens 7 op 9 moeten halen in de resterende 3 wedstrijden. Met onder andere een thuiswedstrijd tegen Maaseik en een trip (op de slotdag) naar de hel van Mjende in het verschiet, voorwaar geen simpele opdracht. Ook voor de mannen van Rousseaux-Vanmedegael is de boodschap dus duidelijk: best nu al oogsten in sporthall Schotte. “Money-time” dus. Maar is dit niet een synoniem voor “Knack-time”?

 

Benieuwd wie vanavond het strafste bier serveert. Niet in de kantine, wel te verstaan…

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.