Home | Nieuws | Sportvoedingstips om uw sportprestaties te verbeteren

Sportvoedingstips om uw sportprestaties te verbeteren

29/03/2019

In de sportwereld worden er vaak verkeerde keuzes gemaakt wat betreft de inname van sportvoeding voor, tijdens en na een inspanning. Er zijn echter heel wat studies die aantonen dat de juiste keuze en de perfecte timing van sportspecifieke voeding en sportsupplementen kan leiden tot betere sportprestaties. Tijdens deze infosessie gaan we via de meest recente sportvoedingsinzichten dieper in op het correct gebruik van sportvoeding.

Er zullen u ook enkele praktische sportvoedingstips aangereikt worden om uw sportprestaties te optimaliseren. Bovendien staat er een interview gepland met één van de spelers van topvolleyteam Knack Roeselare (Liga A).


Bent u dus gepassioneerd door sport en zou u graag het beste uit uzelf willen halen? Dan is deze infosessie zeker iets voor u!

Schrijf u snel in om uw plaats en gratis starterpakket te reserveren via: uw apotheek of www.etixxsports.com/infosessies

Plaats en moment van afspraak: VIP-lounge Sporthal Schiervelde op maandag 13 mei om 19u.

 

namens Knack Volley Commerciële Cel en sponsor Etixx

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.