Home | Nieuws | Sprekende sfeerbeelden uit Perugia

Sprekende sfeerbeelden uit Perugia

01/02/2018

Knack Volley heeft zijn uitzonderlijke prestatie van twee weken geleden op Schiervelde waarbij het de Italiaanse grootmacht, Sir Colussi Sicoma Perugia, deed wankelen niet kunnen herhalen in de terugmatch. Het verloor met duidelijke 3-0 cijfers (25-16, 25-22, 25-17) van de kersverse Italiaanse bekerhouder maar kan toch enkele verzachtende omstandigheden inroepen.

Naast een bleke grieperige coach Emile Rousseaux liep ook kapitein Hendrik Tuerlinckx op flanellen benen rond. Kon middenman Miquel Fornès nog steeds niet voluit gaan wegens zijn enkelblessure. En is receptie-hoek Piotr Orczyk nog onvoldoende hersteld van zijn knieproblemen om al op een volleybalveld te verschijnen.

 

En toch ging woensdagavond de aanwezigheid van Knack Volley niet onopgemerkt voorbij in een met zo’n 3000 luidruchtige Italiaanse toeschouwers gevulde sporthal.

 

Rechts bovenaan in de tribunes vonden, zagen en hoorden we een mini-versie van de bekende Knack Volley Blue Wall terug.

 

Een mooie groep van een 50 à 60 Knack-supporters had de verplaatsing naar Perugia gemaakt en liet duidelijk van zich horen. Ze werden zelfs met een staande ovatie door het Perugia-thuispubliek verwelkomd toen ze zingend en trommelend hun intrede maakten.

 

Een ander bijzonder moment was toen net voor de start van de wedstrijd voorzitter Francis De Nolf uit de handen van de excentrieke Perugia-voorzitter, Gino Circi, het nieuwe Perugia-jacket werd overhandigd.

 

We laten jullie graag meegenieten van zoveel moois uit Italië.

 

eejo

 

Sfeerfoto's van en door supporters

 

Album van Paul Kindt

 

Artikels

ivolleymagazine31012018-de cecco

ivolleymagazine31012018-anzani

ivolleymagazine31012018-bernardi

ivolleymagazine01022018

Website SIR SAFETY PERUGIA

 

Laola-wedstrijd

 

Foto-reportage CEV

 

Instagram Knackvolleyroeselare

 

Voorzitter Sirci tussen Knack Volley supporters

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.