Home | Nieuws | Start EuroMillions Volley League

Start EuroMillions Volley League

16/10/2019

Vijf maanden en vier dagen na het laatste fluitsignaal herstart vanavond uiteindelijk de volleybalcompetitie opnieuw. Voor Knack Volley staat de korte verplaatsing naar Caruur Gent op het programma. Een verplaatsing die volgende week woensdag een vervolg krijgt maar dan als achtste finale in de Beker van België.

Het team van coach Jan Van Huffel onderging heel wat wijzigingen in het tussenseizoen. Zeven nieuwe gezichten werden binnengehaald. Ex-spelers Robbe Vandeweyer (Lindemans Aalst) en Basile Andriessen (Decospan Menen) tekenden een contract-de-retour terwijl ook Gilles Vandecaveye overkwam uit Menen. Receptie-hoek Serghei Predius (Moldavië) speelde vorig seizoen nog bij VBC Waremme en met Wout D’heer (middenman) en Simon Plaskie (receptie-hoek) haalde men twee jonge talenten uit de Topsport School van Vilvoorde. De Bulgaarse opposite Hristiyum Dimitrov kwam dan weer over van het Duitse TSV Unterhaching. Blijvers uit het team van vorig seizoen zijn de Nederlanders Michiel Ahyi (opposite) en Chris Ogink (middenman) naast Tim Degruyter (setter), Bert Dufraing (libero) en Tybo Engelschenschilt (setter).

 

Bekende gezichten als Leonis Dedeyne (Haasrode Leuven), Thomas Konings en ook Stijn van Schie (Knack Volley Roeselare) verlieten dan weer het team.

 

In de voorbije oefenwedstrijden speelden Caruur Gent en Knack Volley tweemaal tegen elkaar. Op Schiervelde werd het 3-1 voor de thuisploeg, in de Edugo Sporthal speelden beide teams 2-2 gelijk. Het kan dus alle kanten uitgaan vanavond.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.