Home | Nieuws | Start van de bekercompetitie voor Knack Volley

Start van de bekercompetitie voor Knack Volley

04/11/2017

Zondagnamiddag om 18u staat de voetbaltopper Anderlecht-Club Brugge op de kalender. Voor beide teams een ‘cruciale’ match lees je dan in de weekendkrant waar er acht (!) volle pagina’s worden voorzien voor deze wedstrijd, nochtans zo vroeg op een lang voetbalseizoen. Op hetzelfde tijdstip op zondag start Knack Volley zijn bekercampagne met een uitwedstrijd bij Axis Guibertin. Achtste finale, in één enkele wedstrijd, bij de Waalse ploeg die niet meer het zwakke broertje van de Liga A mag worden genoemd.

Axis Guibertin startte de competitie sterk met twee winstmatchen op rij (thuis tegen VDK Gent en VBC Waremme) maar incasseerde daarna vijf nederlagen (uit bij Knack Volley, Lindemans Aalst en Noliko Maaseik en thuis tegen Haasrode Leuven en Van Pelt Zoersel) waarbij het wel steeds zorgde voor heel wat weerwerk met setwinst hier en daar.

 

Veel rekenwerk zal er zondag niet aan te pas komen bij Knack Volley dat op zondag 18 februari opnieuw de bekerfinale wil spelen. Enkel winnen telt in de eerste bekermatchen waarbij het steeds erop of eronder is. Knack Volley treft een goed uitgebalanceerd Guibertin dat met Seppe Baetens, Johannes Goverde en Wannes De Beul heel wat ervaring herbergt naast de Poolse hardhitter Robert Wojcik. Bij Knack Volley ontbreekt zeker Pieter Coolman, al een tijdje op de sukkel met een opspelende pees van de quadriceps. Of zijn plaats al zal worden ingenomen door de Spanjaard Miquel Fornès blijft nog wat afwachten.

 

Andere bekermatchen om naar uit te kijken zijn Noliko Maaseik, Lindemans Aalst en Par-ky Menen op bezoek bij respectievelijk VDK Gent, Amigos Zoersel en Marke-Webis A. Vooral het burenduel tussen de twee West-Vlaamse ploegen zou wel eens voor vuurwerk kunnen zorgen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.