Home | Nieuws | Start van de terugronde in de EuroMillions Volley League

Start van de terugronde in de EuroMillions Volley League

15/12/2018

We keren even terug naar zondag 14 oktober van dit jaar. En waarom? Ah ja, horen we jullie al denken: verkiezingsdag, voor gemeente en provincie. Ah neen, zeggen wij: het eerste wedstrijdverslag van brilsmurf over de wedstrijd Knack Volley-Amigos Van Pelt Zoersel in de nieuwe competitieformule van EuroMillions Volley League.

Het werd de avond voordien géén walk-over voor Knack Volley in zijn eerste match van het seizoen. De ploeg van coach Eric Van Drom nam een set mee richting huis en Knack Volley realiseerde zich dat het nog wat werk voor de boeg had  (25-13, 22-25, 25-19, 25-17).

 

Ondertussen zijn we twee maanden later. Knack Volley verloor op de laatste speeldag van de heenronde zijn leidersplaats aan Greenyard Maaseik. En Amigos Van Pelt Zoersel volgt op de vijfde plaats in het klassement en blijft mikken op een plaats binnen de top zes. Bij Zoersel kijken ze uit naar de komst van Roeselare vooral omdat “indien ze zonder Tuerlinckx moeten spelen, dan krijgen wij meer kansen om een goed resultaat neer te zetten, maar we mogen er zeker niet van uit gaan dat wij hen dan kunnen kloppen. In onze zaal kunnen we steeds iets meer en het is de uitdaging om tegen een topploeg eens te winnen”. Coach Van Drom hoopt op “onze hoofdaanvaller Jeroen Oprins. Als hij zijn dagje heeft dan kunnen we tegen iedereen een goed resultaat neerzetten, want de anderen trekken zich aan hem op”.  Knack Volley is dus weerom gewaarschuwd.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.