Home | Nieuws | Start van een nieuw seizoen

Start van een nieuw seizoen

01/10/2020

Knack Volley Roeselare start komend weekend zijn 39ste seizoen op rij in de ereklasse van het Belgisch volleybal. Het team maakte in het seizoen 1982-1983 zijn entree in wat toen nog ere-divisie heette. Met een volledig, op speler-trainer Stanislaw Iwaniak na, West-Vlaams of zeg maar Roeselaars team. Zoveel jaar later wordt nog steeds met dezelfde gretigheid uitgekeken naar de start van het nieuwe seizoen.

Met slechts drie nieuwkomers, Michel Ahyi (hoofdaanvaller), George Huhmann (middenblokker) en Stijn D’Hulst (spelverdeler), is Knack Volley klaar om de uitdaging aan te gaan. Het inpassen van Stijn D’Hulst, na drie jaar terug ‘thuis’ in zijn vertrouwde Schiervelde, verliep heel vlot. Maar ook Michiel Ahyi, vorig seizoen best scorer (points/sets) in de EuroMillions Volley League, en George Huhmann, talentvolle Amerikaanse middenblokker van 2m12, bewezen in de voorbije oefenwedstrijden dat ze een meerwaarde zijn voor het team van coach Steven Vanmedegael.

 

Eerste tegenstander wordt Caruur Gent. Het team van coach Jan Van huffel onderging heel wat wijzigingen in het tussenseizoen. Zeven nieuwe gezichten tellen we op de website van Caruur Gent. Belangrijkste nieuwkomer is wellicht Jente De Vries (opposite – ex-Decospan Menen) die de leegte die Michiel Ahyi naliet moet proberen op te vullen. Vanuit Menen kwam ook middenman Wannes De Beul mee. Deze twee ervaren spelers worden aangevuld met Kjaer Hougs Tobias (receptie-hoek), Thiemen Ocket (spelverdeler), Neil Oerlemans (recetie-hoek), Jome Vandamme (opposite) en Lennert Van Elsen (middenblokker). Tijdens de oefenmatchen bleef Knack Volley de baas over Caruur Gent. Maar competitiematchen zijn nog steeds dat ‘ietsje’ anders.

 

Aankoop tickets

Caruur Gent kreeg begin deze week het akkoord om 550 toeschouwers toe te laten in de Edugo Arena. Dit komt neer op ongeveer 50% van de bestaande zitplaatsen. Dit biedt de club de mogelijkheid om ook supporters van de tegenstanders toe te laten.

Losse tickets voor de wedstrijd Caruur Gent – Knack Volley van zaterdag 03 oktober om 20.30u zijn vanaf dinsdag 29 september te koop op via de website: https://caruurvolleygent.be/

Klik op “ik koop mijn ticket” en volg de stappen. Tickets kunnen online worden aangekocht tot zaterdag 03 oktober voor aanvang van de wedstrijd. Er is GEEN KASSAVERKOOP. Dus enkel toegang tot de zaal mits aankoop van tickets vooraf. 

 

 

Te volgen route met je aangekochte ticket

 Heb je een abonnement of een dagticket gekocht en zijn jouw zitplaatsen op tribune 1:

 

Ga binnen in de Edugo Arena via de ingang in de Sint-Jozefstraat, valideer je tickets aan de kassa en neem de trap naar boven.

Je zitplaatsen zijn gereserveerd op tribune 1. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Toegang tot de cafetaria is mogelijk via kant Sint-Jozefstraat.

Na de match verlaat je de tribune via de nooduitgang. Sanitair beneden is beschikbaar.

 

Heb je een abonnement of een dagticket gekocht en zijn jouw zitplaatsen op tribune 2:

 

Ga binnen in de Edugo Arena via de ingang in de Eksaardserijweg, valideer je tickets aan de kassa en ga de zaal binnen (neem NIET de trap!)

Je zitplaatsen zijn gereserveerd op tribune 2. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Toegang tot de cafetaria is mogelijk via de trap in de zaal. Volg de pijlen!

Na de match verlaat je de tribune via de 1ste verdieping. Neem de trap naar beneden. Volg de pijlen! Sanitair beneden is beschikbaar.

 

Nog even aandacht voor de coronamaatregelen ter plaatse: https://caruurvolleygent.be/covid-richtlijnen/

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.