Home | Nieuws | Start voor de Red Dragons op WK 2018

Start voor de Red Dragons op WK 2018

12/09/2018

De Red Dragons openen vanavond het WK 2018 met een sleutelmatch tegen het sterke Argentinië. In hun poule zullen de Belgen de handen vol hebben met tegenstanders Italië, Slovenië, Argentinië, Japan en de Dominicaanse Republiek. De top vier uit iedere poule gaat door naar de tweede ronde, een doelstelling die toch binnen het bereik van de Red Dragons zou moeten liggen. Winst vanavond in Firenze zou al dadelijk een stap in de goede richting zijn.

Na vlotte winst tegen Australië, ingedeeld in poule C, op de galamatch van zaterdagavond in Aalst lijkt de groep van coach Andrea Anastasi klaar om te vlammen. Heel wat bekende gezichten in de selectie met Hendrik Tuerlinckx en Pieter Coolman naast ex-Knack Volley-spelers Sam Deroo, Tomas Rousseaux, Stijn D’Hulst en Lowie Stuer. Ook aanwezig in Firenze als fysische arts van de Red Dragons is Liesbeth Van Valckenborgh, dochter van bestuurslid Luc Van Valckenborgh en medewerkster Ann Lobbestael. Waarmee voor Liesbeth, als ex-Bevo speelster, een heimelijke wens werkelijkheid werd.

 

Alle matchen van de Red Dragons komen live op Sporza (Ketnet) met commentaar van Marc Willems en Koen Hoeyberghs.

 

Programma poule A in Firenze

woensdag 12 september om 20.30u : België-Argentinië

donderdag 13 september om 21.15u : Italië-België

zaterdag 15 september om 17u : België-Slovenië

zondag 16 september om 17u : België-Japan

maandag 17 september om 17u : België-Dominicaanse Republiek

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.