Home | Nieuws | Stijn D’Hulst wordt de nieuwe regisseur bij SWD powervolleys Duren

Stijn D’Hulst wordt de nieuwe regisseur bij SWD powervolleys Duren

23/06/2017

Wat al enige tijd de ronde deed staat vanaf nu definitief vast: spelverdeler Stijn D’Hulst gaat aan de slag in de Duitse Volleyball Bundesliga bij SWD powervolleys Düren. Hij ondertekende er een overeenkomst voor één jaar. De Duitse club ligt zo’n 70km over de grens met België in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. In het voorbije seizoen eindigde Düren (89 000 inwoners) vierde in de Duitse competitie. Maar de club is ambitieus en wil in de toekomst de kloof met de grote twee, Berlin Recycling Volleys en VfB Friedrichshafen, kleiner maken.

In zijn nieuwe omgeving wordt Stijn héél enthousiast onthaald. “Met Stijn D’Hulst halen we een spelverdeler binnen die verrassend uit de hoek kan komen. Tegelijkertijd blijft hij steeds kalm in moeilijke situaties en neemt hij de juiste beslissingen. Hij is ook heel leergierig. Bij Knack Volley Roeselare speelde Stijn D’Hulst vijfmaal op rij Belgisch Landskampioen en trad hij elk jaar aan in de Champions League”, liet de nieuwe coach Stefan Falter van Düren op hun website optekenen.

“Ik had de hele tijd een goed gevoel bij de gesprekken,” reageerde Stijn na de ondertekening van zijn overeenkomst. “Düren is een gezonde en ambitieuze club. De informatie die ik over SWD powervolleys kreeg was steeds positief. Ik kijk er nu naar uit om mijn nieuwe teamgenoten (o.a. Tim Broshog – ex-middenman Noliko Maaseik) persoonlijk te leren kennen. Een aantal onder hen ken ik omdat ik tegen hen speelde met de nationale ploeg.”

 

Knack Volley Roeselare wenst Stijn D’Hulst een heel mooi seizoen toe in zijn nieuwe volleybalomgeving.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.