Home | Nieuws | Supercup in onze achtertuin

Supercup in onze achtertuin

11/10/2019

Dit seizoen is het gelukkig niet wachten tot 11 november, zoals vorig jaar, voor deze editie van de Belgian Supercup Volleyball. De Supercup editie 2019-2020 wordt, zoals het hoort, voor de start van de competitie gespeeld. Dat beide teams in het tussenseizoen voor een groot stuk van gedaante veranderd zijn, moet erbij genomen worden. Met Dennis Deroey, Andreas Fragkos, Joe Norman, Daniel Jansen Vandoorn en Stijn Van Schie haalde Knack Volley vijf nieuwe spelers binnen. Bij Greenyard Maaseik is het uitkijken naar nieuwkomers Rasmus Nielsen, Jonas Kvalen, Yuri Semeniuk, Xavi Folguera Estruga en Lou Kindt.

De Belgian Supercup Volleyball, de clash tussen bekerwinnaar en landskampioen, staat altijd garant voor een wedstrijd op het scherpst van de snee. Of juist niet met twee ploegen die nog volop in de voorbereidingsfase zitten en heel wat nieuwe spelers moeten inpassen. Het kan dus alle kanten uit. Wordt het een galamatch? Of een veredelde oefenmatch?

“Het belang van de Supercup is misschien relatief, maar dit is een wedstrijd die je altijd wil winnen”, volgens kapitein Hendrik Tuerlinckx die net op tijd klaar is voor de wedstrijd van zondag.

 

Wie het new-look Knack Volley Roeselare nog niet aan het werk zag, komt zondag best naar Sportcampus de Lange Munte in Kortrijk, op een half uurtje rijden vanuit Roeselare.

 

Belgian Supercup Volleyball

 

zondag 13 oktober

  • 14u  Asterix Avo Beveren – Hermes Rekkenshop Oostende
  • 17u  VC Greenyard Maaseik – Knack Volley Roeselare

 

organisatie TopVolley Belgium – tickets € 15 – via www.TOPVOLLEYBELGIUM.be  – deuren open om 13u – Sportcampus Lange Munte, Bad Godesberglaan 22, 8500 Kortrijk

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.