Home | Nieuws | Te koop: Wintertrui Piotr

Te koop: Wintertrui Piotr

01/12/2016

Exclusief en in een limited edition biedt de Knack Volley Shop in december de ‘Wintertrui Piotr’ aan. Made in Poland by the Orczyk family. Op en top Knack Volley met een fantastische bedrukking. Als dit geen verrassend geschenk is om onder de kerstboom te leggen. Een echt buitenkansje!

De Wintertrui Piotr is beschikbaar in kindermaten (6 – 8 – 10 en 12 jaar) aan € 34,50. Ook volwassenen kunnen kiezen uit verschillende maten (S – M – L – XL – XXL en XXXL) aan € 39,50. Alle bestellingen dienen te gebeuren via mail: shop@knackvolley.be  De truien dienen afgehaald te worden op Schiervelde na ontvangst van een mailtje. De truien kunnen contant betaald worden bij afhaling of via overschrijving vooraf.

Aan de verkoop van de Wintertrui Piotr koppelt Knack Volley ook nog een uitdagende wedstrijd. Stuur voor zaterdag 28 januari een verrassende foto met de Wintertrui Piotr naar shop@knackvolley.be en de leukste foto wint twee Champions League tickets voor de wedstrijd op woensdag 1 februari (tegen Ankara) OF woensdag 15 februari (tegen Perugia). Niet twijfelen, maar doen!

 

eejo

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.