Home | Nieuws | Tegenstanders CEV Champions League

Tegenstanders CEV Champions League

27/10/2019

Knack Volley Roeselare kent na de loting, die in de aanwezigheid van zijn CL-director Guido Declercq in Sofia doorging, twee van zijn drie tegenstanders in de CEV Champions League Volley 2020.

Knack Volley werd ingedeeld in poule E samen met Zaksa Kedzierzyn-Kozle (landskampioen Polen) en VfB Friedrichshafen (bekerwinnaar Duitsland). Daarbij komt nog een team uit de kwalificaties maar daarop is het wachten tot eind november.

 

Bij Knack Volley is men heel tevreden met deze loting. Geen verre verplaatsingen naar Kuzbass Kemerovo of Fakel Novy Urengoy, twee teams uit het verre Siberië die samen met Berlin Recycling Volleys en ACH Volley Ljubljana in poule B werden geloot. Ook geen identieke herhaling van de affiche van vorig seizoen met Zenit Kazan en Halkbank Ankara, twee teams waartegen Greenyard Maaseik en Jastrzebski Wegiel moeten uitkomen in poule C.

 

Toeval of niet, maar bij een rondvraag vooraf bij spelers en bestuursleden kwamen Zaksa Kedzierzyn-Kozle en VfB Friedrichshafen meermaals voor in veel lijstjes. Director Dirk Specenier zag zijn ‘droomlijstje’ zelfs volledig ingevuld door de loting. En ook coach Steven Vanmedegael, die zijn lijstje had achtergehouden, zag al zijn wensen in vervulling gaan.

 

In iedere poule spelen de vier deelnemers in een heen-en terug formule tegen elkaar, zes wedstrijden dus. De vijf poule winnaars en de drie beste tweedes gaan door naar de kwartfinales. Van daaruit gaat men van acht naar vier en daarna naar twee finalisten. Deze superfinale gaat door in het weekend van 16 en 17 mei 2020.

 

Knack Volley kan op dit ogenblik enkel de data van de Champions League wedstrijden uit en thuis geven. De correcte datum en de invulling van de naam van de ploegen gebeurt pas later.

 

Champions League kalender

3-4-5 december: CL 1 uit

10-11-12 december: CL 2 thuis

17-18-19 december: CL 3 uit

28-29-30 januari: CL 4 uit

11-12-13 februari: CL 5 thuis

woensdag 19 februari: CL 6 thuis (voor alle matchen)

 

eejo

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.