Home | Nieuws | Terugmatch Knack Volley-Rembert Torhout

Terugmatch Knack Volley-Rembert Torhout

19/11/2017

Dinsdagavond om 20.30u is Knack Volley de gastheer voor Rembert Torhout op Schiervelde. De heenwedstrijd in de kwartfinale van de Beker van België ging met 0-3 (17-25, 14-25, 17-25) vlotjes naar de huidige bekerhouder.

Knack Volley speelde in Torhout heel geconcentreerd en staat al met één been in de halve finale die hoogstwaarschijnlijk tegen die andere West-Vlaamse club uit Liga A, Par-ky Menen, zal gaan. Twee sets volstaan voor de blauw-witten om door te stoten naar de halve finale maar coaches Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael zullen hier wellicht geen genoegen mee nemen. Het voorbije weekend was Knack Volley door het forfait van Callant Antwerpen competitievrij terwijl Rembert Torhout met een overtuigende 1-3 overwinning terugkwam uit Gavere (1ste nationale). Het wordt afwachten of dit feit enige invloed zal hebben op de nieuwe ontmoeting tussen beide ploegen.

 

Wie nog zijn ticket van de heenmatch op Torhout in zijn zakken heeft, kan dit aan de loketten op Schiervelde omruilen voor een nieuw ticket voor de terugmatch.

 

OPGEPAST: Door werken aan de warmtenetwerken is de in- en uitrit naar de site Schiervelde aangepast.

De normale oprijzone is volledig afgesloten en de normale afrijzone is dus opgesplitst in een oprij- en afrijstrook. ​​Pas uw snelheid aan en wees hoffelijk.

 

eejo

 

Foto Jan Nolf.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.