Home | Nieuws | Terugwedstrijd kwartfinale Beker van België

Terugwedstrijd kwartfinale Beker van België

29/11/2016

Knack Volley ontmoet vanavond voor de derde maal in vijf weken tijd VDK Gent als tegenstander. In competitie verloren de mannen van trainer-coach Marco Klok met 3-0 (25-19, 25-21, 25-17) op Schiervelde. In de Edugo Arena, heenwedstrijd voor de Beker van België, demonstreerde Knack Volley in zijn beste wedstrijd van het seizoen totnogtoe met 0-3 (13-25, 15-25, 15-25) als gevolg. En ook in zijn derde wedstrijd tegen VDK Gent gaat Knack Volley voor de derde maal op rij voor een clean sheet, dus 3-0.

Knack Volley heeft genoeg aan twee gewonnen sets om zijn plaats in de halve finale af te dwingen. Dit lijkt voor alle buitenstaanders ‘een fluitje van een cent’ maar coaches Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael zullen hun spelers zeker bij de les houden. Al was het maar om een herhaling van een marathonpartij zoals tegen Prefaxis Menen te voorkomen. Met alle spelers zo goed als fit wordt het eerder uitkijken naar welke spelers er vanavond aan de opslag komen. Kijkt vanuit het midden Arno Van de Velde zijn jongere broer Bjarne in de ogen? Krijgt spelverdeler Angel Trinidad de Haro opnieuw speelkansen naast Stijn D’Hulst? Welke twee spelers worden er deze maal op de receptie-hoekpositie geplaatst? Enkel libero Stijn Dejonckheere en kapitein Hendrik Tuerlinckx, of is Tomas Konings al opnieuw speelklaar, lijken zeker van hun plaats. En zelfs dat ben je nooit zeker met een coach als Emile Rousseaux. Dus toch even komen kijken vanavond op Schiervelde? De wedstrijd start zoals steeds om 20u30.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.