Home | Nieuws | Thanks Brett, Dan, Joe and Massimo

Thanks Brett, Dan, Joe and Massimo

11/05/2020

Spelers komen en spelers gaan, dit is een ongeschreven wet in de sport. Zo ook bij Knack Volley Roeselare. Na een veel te vroeg afgelopen seizoen nemen we afscheid van Brett Walsh (spelverdeler), Daniel Jansen Van Doorn (middenman), Joe Norman (opposite) en Massimo Pistoia (assistent-coach). Iedere speler of coach laat een uniek verhaal achter. Zo ook deze vier mannen die het voorbije seizoen, voor Brett zelfs twee seizoenen, meehielpen het verhaal van Knack Volley te schrijven.

Setter Brett Walsh speelde twee seizoenen bij Knack Volley. Brett kwam in het seizoen 2018-2019 over van GI Group Monza uit de Italiaanse Liga A  als vervanger voor Angel Trinidad de Haro. De immer sympathieke Canadees integreerde zich heel snel en werd de nieuwe motor van het team. Na twee jaar Knack Volley mag hij vier prijzen aan zijn palmares toevoegen, tweemaal Beker van België en tweemaal de Supercup. Daarnaast rekent hijzelf de Champions League wedstrijden tegen Zenit Kazan en Cucine Lube Civitanova tot de hoogtepunten van zijn verblijf in Roeselare. Persoonlijk rekenen wij daar ook het podiumoptreden van Brett, samen met toenmalige teamgenoot Sam Holt (USA), bij. Op de Knack Volley Sponsor Night 2019 brachten ze samen op gitaar het zelfgeschreven lied One two, Team Blue over Knack Volley voor een volle zaal. Een kippenvelmoment dat aantoonde dat Brett over heel wat talenten beschikte.

 

 

Brett Walsh kreeg het voorbije seizoen met Daniel Jansen Van Doorn, teamgenoot uit Team Canada, een oude bekende erbij in het team. Daniel, kortweg Dan, zorgde met zijn ruime internationale ervaring (o.a. in Frankrijk, Griekenland en Finland) voor versterking in het middencompartiment. De ex-winnaar van de CEV Cup-finale in 2017, met Tours VB, haalde het voorbije seizoen met Knack Volley de Beker van België en de Supercup binnen. Globetrotter Daniel voelde zich vanaf de eerste dag thuis in Roeselare. Knack Volley zorgde voor een appartement in hetzelfde gebouw als landgenoot Brett wat zijn integratie nog vlotter maakte. We zullen Daniel blijven herinneren als een stijlvolle volleyballer én persoon, op en naast het terrein. Soms met baard en snor, soms enkel met snor en soms helemaal gladgeschoren. Maar immer aanspreekbaar en de vriend van iedereen in de club.

 

 

Met Joe ‘Joseph’ Norman verdwijnt een kleurrijke figuur uit het team. Zelden zo’n atletische figuur als onze Amerikaan uit Manhattan, New York op training bezig gezien. Het begrip ‘six-pack’ was hem op het lijf geschreven. Joe deed dit seizoen heel wat volleybalervaring op onder coach Steven Vanmedegael maar moest voor de oppositeplaats optornen tegen ‘monument’ Hendrik Tuerlinckx  wat het voor hem niet gemakkelijk maakte om een vaste plaats in het team te veroveren. Joe zag zijn seizoen in Roeselare bekroond met winst in de Beker van België en de Supercup.

 

 

Ook assistent-coach Massimo Pistoia verliet na één jaar Knack Volley. Het werd een moeilijke persoonlijke beslissing omwille van familiale redenen voor onze sympathieke Italiaan. Hij keert na één jaar terug naar IJsland opdat zijn vriendin ter plaatse haar professionele loopbaan verder kan uitbouwen. En ondertussen werd Massimo al een nieuw contract aangeboden door zijn vroeger team HK. De innemende Massimo, met een verleden bij de Italiaanse topclub Lube Civitanova, vormde samen met coach Steven Vanmedegael de ideale tandem. Ook Massimo toonde dezelfde gedrevenheid, professionaliteit en engagement in het leiden van topteam Knack Volley. En samen deelden ze ook dezelfde passie voor een lekkere éclair… maar dat is een ander verhaal.

 

 

Knack Volley wil héél uitdrukkelijk Brett, Dan, Joe en Massimo bedanken voor hun inzet tijdens hun verblijf in Roeselare en wenst hen veel succes in hun verdere volleyballoopbaan. En mannen, steeds welkom op Schiervelde!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.