Home | Nieuws | The making of the team photo

The making of the team photo

09/09/2017

De start van het nieuwe volleybalseizoen komt nu wel heel dichtbij. Gisteren, vrijdag, vond de symbolische start plaats met het nemen van de ploegfoto van het Knack Volley 2017-2018. Een foto met 24 glunderende gezichten, de volledige spelerskern én de technische staf.

Enkel hoofdkinesist Stefaan Vandecapelle ombrak omwille van een vooraf geplande reis. Een foto met vooral veel herkenbare gezichten want ook het Knack Volley 2017-2018 is een duidelijke kopie van de ploeg van de voorbije vijf jaar. Met de golden boys Hendrik Tuerlinckx, Ruben Van Hirtum, Pieter Coolman, Stijn Dejonckheere en Arno Van de Velde, met Matthijs Verhanneman, met Piotr Orczyk, Angel Trinidad de Haro en Miquel Angel Fornès, en met Thomas Konings. Maar ook met vijf nieuwe gezichten: spelverdeler Sander Depovere die overkomt van Par-Ky Menen en receptie-hoek Lou Kindt die de overstap maakte vanuit Lindemans Aalst. En drie jongeren die het team van twaalf prof-spelers vervoegen en op het totaal van vijftien brengen: libero Benjamin Robbe (Knack Volley-jeugdspeler en Topvolleyschool Vilvoorde), receptie-hoek Mathijs Desmet (Knack Volley-jeugdspeler en Topvolleyschool Vilvoorde) en Antoine Cornil (Waalse Topvolleyschool). Deze drie jonge spelers worden de komende week één voor één voorgesteld op de website. Nogmaals blijkt dus dat Knack Volley gaat voor jonge, Belgische spelers in zijn team. En naast standvastigheid voor een ideale mix van jeugd en ervaring.

 

Geen wijzigingen in de technische staf met zoals de voorbije jaren Emile Rousseaux (trainer-coach), Steven Vanmedegael (assistant trainer-coach), Patrick Callens en Stefaan Wybo (teammanagers), Wouter Dierynck (teamdokter), Stefaan Vandecapelle (hoofdkinesist), Samuel Vandekerckhove (assistent-kinesist), Gino Devriendt (voedingsdeskundige en sportdiëtist), Bart De Gieter (scouter) en Guido Declercq (Champions League-director). Ook dit alles onder de leuze “wat goed is moet niet worden gewijzigd”.

 

Langs deze weg willen we onze grote waardering en dank laten blijken voor fotograaf Guy Van Gilsen die zijn tijd en materiaal beschikbaar stelde om dit mogelijk te maken. 

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.