Home | Nieuws | The road to Antwerp: part one

The road to Antwerp: part one

11/12/2018

Nu opeens afkomen met de dooddoener dat de wedstrijd tussen Knack Volley en Greenyard Maaseik van zaterdagavond slechts ondergeschikt was aan de wedstrijd die woensdagavond op het programma staat willen we zeker niet doen. Knack Volley werd koud gepakt door een tegenstander die zowel aanvallend, receptioneel als aan de opslag duidelijk de betere was. Knack Volley was dan weer beter in de blokvorming en straalde in set drie en vier, na het uitvallen van kapitein Hendrik Tuerlinckx, heel wat teamspirit uit.

Hoe de wedstrijd van woensdagavond, de halve finale van de Beker van België, er zal uitzien is nu nog koffiedik kijken. De spelers van Knack Volley zijn professioneel genoeg om de voorbije nederlaag achter zich te laten. Tenslotte bedroeg het verschil in punten na vier geanimeerde sets slechts vijf eenheden (95 t.o.v.100). En moest de thuisploeg de helft van de wedstrijd zijn eerste hoofdaanvaller missen. Of Hendrik woensdagavond speelt of niet bepaalt enkel coach Steven Vanmedegael in samenspraak met zijn medische staf. En dit blijft geheim tot bij de start van de wedstrijd. In beide gevallen zal Knack Volley, net als volbloed West-Vlamingen, de rug rechten, in de handen spuwen en aan de wedstrijd beginnen met een ‘enkel-over-ons-lijf’ mentaliteit dat het team al jaren kenmerkt.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.