Home | Nieuws | The show must go on

The show must go on

21/03/2019

De voorbije twee weken werkten de Knack Volley-spelers keihard om de PO-Champions Final 4 voor te bereiden. Met krachttrainingen in Vision 21 en doorgedreven baltrainingen in sporthal Schiervelde.

En in de schaarse vrije momenten tussendoor was de spelersgroep bezig om het vervolg van de competitie creatief in te vullen. Neen, dit keer niet met een filmpje (al was het Kerstfilmpje opnieuw een groot succes online). Deze maal krijgen ALLE KNACK VOLLEY-fans de kans om iets creatiefs te doen met de spelers! 

 

 

De Knack Volley-spelers én mascotte Gust hebben maar liefst 100 leuke GIF’s gemaakt die je kan vinden op Instagram, Facebook Messenger en Snapchat. Daarmee is Knack Volley de EERSTE PLOEG TER WERELD die dit heeft gerealiseerd. De opnames vonden plaats bij Clementine, het videoproductiehuis van libero Stijn Dejonckheere. 

 

Maak dus bij de volgende thuiswedstrijd tegen Maaseik, Menen en Aalst een Instagram, Facebook of Snapchat verhaal en gebruik je favoriete GIF! 

De mooiste, leukste en creatiefste posts worden ge-repost op de account van Knack Volley Roeselare. 

 

En voor de goeie zoekers, er staan ook enkele GIF’s van Knack Volley op WhatsApp! 

 

 

Alle GIF’s kan je vinden op: https://giphy.com/Knack_Volley_Roeselare

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.