Home | Nieuws | The Sportsclub by Knack Volley

The Sportsclub by Knack Volley

03/10/2019

Dinsdagavond 1 oktober stond de lancering  van The Sportsclub by Knack Volley op de kalender. Met de Sugar Boxing Club, de nieuwe bokszaal van Vision 21 in Roeselare, werd voor een unieke locatie gekozen (met speciale dank aan Steve Schrauwen voor de gastvrijheid).

The Sportsclub by Knack Volley, een gloednieuw sponsorproduct in het kader van employer branding, werd ingeleid door ex-speler Stijn Dejonckheere (Brand Manager Knack Volley). Na hem kwam Prof. Dr. Jan Seghers (Bewegingsexpert Katholieke Universiteit Leuven) meer toelichting geven met zijn voordracht “Gezonde werknemers, gezond bedrijf: Het belang van bewegen op en naast het werk”. Met dit innoverend sponsorproduct wil Knack Volley iedereen aan het bewegen krijgen op de werkvloer, op het niveau dat past bij ieder individu. Met daarnaast een captain’s competition, een uitdagende competitie voor wie een sportief hart heeft kloppen en graag als ambassadeur van zijn of haar bedrijf wil optreden.

 

The Sportsclub by Knack Volley biedt een zaakvoerder de kans om tegelijk energieke werknemers op de werkvloer te hebben én zijn naambekendheid in de streek te vergroten. Een win-winsituatie voor werknemers én de werkgever van het bedrijf.

 

Met het actief promoten van een gezonde levenswijze verkrijgt het bedrijf een bijzonder positief bedrijfsimago. Een imago dat dankzij de vele activiteiten van werknemers en de captains regelmatig onder de aandacht zal komen via de kanalen van Knack Volley Roeselare en zijn andere mediapartners.

Het bedrijf komt in beeld op The Sportsclub by Knack Volley-website, de gerelateerde blogs, nieuwsitems online en sociale media. Redactionele en visuele publiciteit dus voor een bedrijf waar het leuk én gezond werken is. Verder kan men ook rekenen op de klassieke return in de vorm van floorstickers tijdens de thuismatchen van Knack Roeselare en twee tickets voor een wedstrijd voor elke deelnemer van The Sportsclub.

 

En tenslotte is er het Sportsclub-family-event, dat in de lente op Schiervelde doorgaat, de kers op de taart na een half jaar puffen en zweten. Een gezellige dag voor het volledige gezin van alle deelnemende werknemers, waar zowel hun prestatie als het engagement van het bedrijf wordt gevierd.

 

Na deze uiteenzetting was het de beurt aan trainer-coach Steven Vanmedegael en kapitein Hendrik Tuerlinckx voor een korte voorstelling van de spelerskern en de doelstellingen voor het nieuwe seizoen. Tenslotte werden ook voorzitter Francis De Nolf en Schepen van Sport José Debels in de boksring uitgenodigd voor een afrondend gesprek.

 

Deze interessante en druk bijgewoonde avond werd afgesloten met het klassieke hapje en een drankje.

 

eejo

 

foto’s: Maxime

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.