Home | Nieuws | Tiende kerststage van Knack Volley

Tiende kerststage van Knack Volley

20/11/2017

Net zoals Sinterklaas, steevast op 6 december, komt hij er opnieuw aan, de Kerststage van Knack Volley Roeselare. Dit jaar, voor de tiende maal, op dinsdag 26, donderdag 28 en vrijdag 29 december 2017.

Deze stage omvat 3 trainingsnamiddagen voor jongens en meisjes geboren in 2003 tot en met geboortejaar 2009. De trainingen gaan door in Sporthal Schiervelde (Diksmuidsesteenweg 396, Roeselare) en in de sporthal van het VMS ( Blekerijstraat 51, Roeselare), telkens van 13u tot 16u. Alle trainingen worden gegeven door gediplomeerde trainers. Ook een fotomoment met de profspelers van Knack Volley staat op het programma.

 

Inschrijven kan uitsluitend via de website van Knack Roeselare en dit vanaf zaterdag 28 oktober via onderstaande link naar het inschrijvingsformulier. Er worden maximum 115 deelnemers toegelaten, dus snel inschrijven is de boodschap. U krijgt onmiddellijk een bevestiging van inschrijving en verdere info volgt later. De prijs bedraagt € 43, drankje inbegrepen.

 

Klik hier om naar het inschrijvingsformulier te gaan

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
Randstad
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.