Home | Nieuws | Topper met eerste plaats als inzet

Topper met eerste plaats als inzet

23/11/2018

Knack Volley keerde woensdag met een dik verdiend Champions League-punt uit Ankara terug maar veel tijd om hiervan te kunnen nagenieten was er niet voor de spelers en de technische staf. Bovenaan het lijstje ‘Volgende wedstrijden’ stond namelijk de topper tegen Lindemans Aalst in sportcomplex Schotte op zaterdagavond 24 november (20.30u).

Een topper wordt het zeker en vast want de nummers één en twee van het huidige klassement treffen elkaar voor de eerste maal dit seizoen. Met als inzet de eerste plaats. Lindemans Aalst is door de drie punten van zijn inhaalmatch tegen Tectum Achel (25-23, 25-19, 25-22) tot op twee punten van leider Knack Volley genaderd. Na hun sterke prestatie, een héél nipte 3-2 nederlaag, van vorig weekend op bezoek bij Greenyard Maaseik geloven de spelers van coach Johan Devoghel volop in hun kansen. En terecht want dit Aalst is een stuk sterker dan vorig seizoen, vooral dan in de breedte met op iedere positie minstens één valabel alternatief. De Pool Adrian Staszewski (rec/hoek) kreeg er met Janusz Gorski (rec/hoek), Patryk Strzezek (opposite) en Jan Firlej (setter) al dadelijk drie landgenoten met een pak ervaring bij. Uit Finland kwam de Zweed Fredric Gustavsson overgewaaid, een opposite die al heel wat indruk maakte. Tel daarbij nog de nieuwe Nederlandse middenman, Tim Smit (Tourcoing) en receptie-hoek Robbe Vandeweyer (Gent) bij de ervaren Gert-Jan Claes (rec/hoek), Martijn Colson (midden), Laszlo Depaepe (midden), Dennis Deroey (libero) en Seppe Van Hoyweghen (setter) en het plaatje is volledig. Met dit Lindemans Aalst zal er dit seizoen zeker rekening moeten worden gehouden.

 

Lindemans Aalst organiseert de wedstrijd tegen Knack Volley onder de noemer “Foute match”, met achteraf nog een “Foute Party”. Laat ons hopen dat deze term enkel geldt voor de thuisploeg en dat Knack Volley met de steun van zijn supporters met de overwinning wegkomt.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.