Home | Nieuws | Topsport en Voeding... ook in moeilijke tijden

Topsport en Voeding... ook in moeilijke tijden

04/07/2017

Als de boeren niet meer klagen en de pastoors niet meer vragen, dan nadert het einde der dagen. De gekende spreuk die ons leert dat sommige mensen nooit veranderen. Maar geef toe, we kennen extreme droogte. We moeten spaarzaam omgaan met water. Ondertussen in deze tijden van onze Knack volleybalkampen én de oogsten van spinazie, bloemkool, worteltjes, erwtjes, boontjes en ander fraais van onze bodem, blijft de innerlijke mens gesterkt.

Evident voor ieder mens en voor de topsporter in het bijzonder. Toch staan we samen met Paul Demyttenaere, CEO van de Reo Veiling, graag even stil bij zij die moeder natuur met liefde begeleiden om ons te plezieren en om ons van de broodnodige brandstof te voorzien voor onze prestaties.

 

Prestaties die ook op het Knack Volleybalkamp zullen gepresteerd worden tijdens opnieuw een voltreffer van formaat. De sport met de tweede grootste aangesloten ledenaantallen van het land verzamelt terug de crème de la crème in Roeselare. Dit jaar opnieuw onder deskundige organisatie van Ann Lobbestael en in overleg met Assistant Coach Steven Vanmedegael. De jongeren verblijven een week lang in Roeselare om te sporten, slapen, spelen en zoals iedere gezonde mens ook om plezier te maken en te eten. Voedingsspecialist van Knack Volley, Gino Devriendt, zal het beamen. Sportprestaties kunnen enkel alleen met gezonde voeding en daar horen groenten absoluut bij. Vandaar dat we bij die voeding even stilstaan. Wellicht kijken onze vrienden van Aveve ook met meer dan bijzondere aandacht naar deze niet alledaagse weersomstandigheden voor de vele families (moes)tuinders en liefhebbers allerhande van de natuur. Want geef toe, in iedere sporter schuilt een beetje Bourgondiër en levensgenieter. Met onze One Team One Family op zak en onze blijvende ambitie naar prestaties roepen wij graag op voor wat solidariteit en respect voor land- en tuinbouw. Als het wat moeilijker wordt, dan rechten we de rug met de middelen die we hebben. Paul Demyttenaere roept in de  KW van 23 juni op om in eer en geweten adequaat te handelen mocht de weertendens zich verder zetten. Laat ons elk op haar of zijn manier steunen waar we kunnen. One Team One Family spreekt vanuit het hart. Onze landbouwers zijn onze vrienden en ze verdienen een duwtje in de rug. Sport, natuur en voeding in evenwicht spelen harmonieus als een symfonie. De landbouwer de viool, de volleyballers de piano, de Reo Veiling de dwarsfluit en wij vanuit de communicatiecel van Knack Volley de pauk of de trommel. Wie ogen heeft dat zij of hij ziet en wie oren heeft dat hij of zij hore.


 

Uw nederige gezondheidsdienaar

Francis De Nolf (Voorzitter Knack Volley Roeselare)

 

Ook tijdens de Knack Volley Zomerstage is gezonde voeding van het grootste belang.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.