Home | Nieuws | Topvolley Callant Antwerpen wil scherprechter spelen

Topvolley Callant Antwerpen wil scherprechter spelen

01/04/2017

Vanavond, zaterdagavond 1 april, ontvangt Knack Volley om 20.30u Topvolley Callant Antwerpen op Schiervelde. De Sinjoren verklaarden bij de start van de play-offs dat ze voor de titel te kort zullen schieten maar dat ze ondertussen wel het trio titelkandidaten Maaseik, Aalst en Roeselare het leven zuur willen maken. En zorgen voor een stunt.

Het team van coach Alain Dardenne lijkt ondertussen woord te houden en zorgde met een reeks vijfsetters tegen Lindemans Aalst, Noliko Maaseik en ook Prefaxis Menen al voor heel wat angstzweet en puntenverlies bij zijn tegenstanders. Maar ook op de openingsmatch van de reguliere competitie snoepten de rood-witten met 2-3 punten af van Knack Volley. De mannen van ’t Stad verloren wel steeds deze vijfsetters maar zijn best niet te onderschatten. Want met een bijna compleet nieuwe ploeg ontpopte Topvolley Callant Antwerpen zich tot de revelatie van het seizoen.

 

Naast het duel tussen de twee meester-tactici onder de coaches (Emile Rousseaux versus Alain Dardenne) verwachten we ook de clash tussen de opposites (speler X versus Jolan Cox). En ook kilometers verder naar het oosten wordt nog een interessant duel uitgevochten: dit van Noliko Maaseik versus Lindemans Aalst met misschien wel de leidersplaats als inzet. Of kan Knack Volley mits duidelijke winst tegen Antwerpen een gooi doen naar de eerste plaats in het klassement?

 

Zoek je nog redenen om naar Schiervelde af te zakken? Brouwerij Rodenbach vierde donderdagavond ‘van oud en naar nieuw’ met zijn topper Rodenbach Classic in een nieuw jasje en zit dit feest verder op de wedstrijd tegen Antwerpen met twee gratis vaten. Dit betekent dat je zowel in de foyer als in de Bistro één kopen plus één gratis krijgt, zolang de voorraad strekt natuurlijk. Of kom genieten van een gastronomische maaltijd in onze VIP of kies voor de Bistro-menu met vol-au-vent en frietjes en sla. Of misschien kom je wel om je exclusief Champions League truitje op te halen…

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.