Home | Nieuws | Topvolley en top-entertainment op Schiervelde

Topvolley en top-entertainment op Schiervelde

07/10/2017

Topvolley want vanavond ontmoeten twee van de drie ongeslagen leiders uit de EuroMillions Volley League, Knack Volley en het verrassende Axis Guibertin, elkaar op Schiervelde.

Onze Waalse vrienden die al ruim tien jaar meedraaien in de hoogste volleybalklasse versterkten zich dit seizoen met o.a. Seppe Baetens, terug uit het Franse Nantes, en beschikken met middenmannen Wannes De Beul en Johannes Goverde, de Poolse opposite Robert Wojcik, die andere Pool Krzystof Gulak op de receptie-hoek en setter Renaud Dillien over een uitstekend uitgebalanceerd geheel met heel wat ervaring. Zowel van VDK Gent als van VBC Waremme werd tweemaal met 3-1 thuis gewonnen. Geen kleppers als tegenstanders maar toch al een indicatie dat Guibertin dit seizoen, met Brecht Van Kerckhove als nieuwe trainer, wel eens de gevaarlijke outsider kan worden. Knack Volley is gewaarschuwd maar zal er alles aan doen om ook na vanavond de koppositie te behouden.

 

Vanavond ook top-entertainment op Schiervelde met veel aandacht voor de start van de Week van de Official, die loopt van 7 tot 15 oktober, een organisatie van de Vlaamse Sportfederatie. Uit 33 deelnemende sporttakken werd het volleybal gekozen met de match Knack Volley – Axis Guibertin op Schiervelde. Wat mag het publiek vanavond verwachten? Ex-topvoetbalreferee Frank De Bleeckere komt de opslag geven, er volgt een hulde aan de 6 officials tijdens de line-up voor de start van de wedstrijd, er worden steering sticks (opblaasbare plastieken klappers) uitgedeeld onder de aanwezige supporters en tussen de twee technische time-outs van de eerste set wordt een ‘scheidsrechter-imitatie-moment’ opgenomen dat achteraf verder in de campagne zal worden gebruikt.  

 

De Week van de Official is een sporttakoverschrijdend initiatief en vraagt om respect en waardering voor de wekelijkse inzet van de officials in Vlaanderen. De term “official” omvat alle scheidsrechters, lijnrechters, markeerders, juryleden, resultaat- en tijdopnemers. In Vlaanderen zijn er meer dan 15 000 officials en zij zorgen er wekelijks voor dat we op een faire manier aan sport kunnen doen. De aanwezigheid van een official wordt vaak als vanzelfsprekend gezien, maar toch zijn het – net als de sporters en (andere) vrijwilligers binnen de sportclub – mensen met een passie voor sport die in hun vrije tijd paraat staan. Het is niet altijd gemakkelijk om deze taak op te nemen. Daarom geven we hen met plezier een duwtje in de rug én zeggen we een welgemeende dankjewel!

 

En, ook niet vergeten de Rodenbach-pronostiek in te vullen voor de start van de wedstrijd! Ook vanavond worden er opnieuw drie bakken Rodenbach verloot onder de winnaars.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.