Home | Nieuws | Trekking voorronden Beker en Europees

Trekking voorronden Beker en Europees

13/06/2017

De afgelopen competitie is nog maar pas een maand voorbij of daar vinden al de eerste trekkingen voor de komende Beker en Champions League campagnes plaats. De trekking voor de voorronde, de 1/32ste  en de 1/16de finale van de Beker van België, vinden vandaag, dinsdag 13 juni, om 14.30u plaats in het EVC te Vilvoorde. Knack Volley treedt pas aan vanaf de 1/8ste finale en die trekking volgt op dinsdag 10 oktober. Nog even geduld dus.

Ook bij het CEV staan er trekkingen op de agenda. Daar worden op woensdag 14 juni om 13u de trekkingen gehouden voor de Challenge Cup, de CEV-Cup en de voorronde van de Champions League. Hier wordt het wachten tot in november op de traditionele Drawing of Lots om te weten in welke poule en met welke ploegen Knack Volley start in zijn 29ste Europese campagne. Nog wat Europese cijfers? In december speelt Knack Volley zijn 210de Europese wedstrijd waarvan de eerste plaatsvond in het seizoen 1985-1986. Knack Volley treedt komend seizoen voor de 16de maal aan in de Champions League competitie en speelt dan zijn 119de CL-match. Met wat meeval in de loting en het doorstoten naar de tweede ronde zit de 125ste Champions League match eraan te komen.

 

eejo

 

2018 CEV VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE - MEN – Drawing 14 June 2017

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.